RU  UA

Lifestyle

Готуємо гарячий глінтвейн до свят: покроковий рецепт і секрети з приправами

Як приготувати найпопулярніший зимовий напій

Глінтвейн - найвідоміший зимовий напій, його п'ють у багатьох країнах світу. Це ароматне частування асоціюється з Різдвом, Новим роком, ошатними і гучними ярмарками, канікулами і першим пухнастим сніжком. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати смачний глінтвейн самостійно.

Для приготування напою вам знадобляться наступні інгредієнти: сухе червоне вино (1 пляшка), апельсин (1 шт.), вода (125 мл), гвоздика (3-4 зірочки), цукор (3 ст. л.), мелений імбир (1 ч. л.), мелений мускатний горіх (0.5 ч. л.), кориця (2 палички).

Крок 1: Почнемо з головної хитрості цього рецепта: всі спеції і воду потрібно змішати в невеликій каструльці і поставити на маленький вогонь. Бажано постійно помішувати інгредієнти, щоб нічого не пригоріло. Коли рідина закипить, зняти з вогню і дати настоятися 15 хвилин.

Крок 2: В більш глибокій каструлі змішати відвар спецій, червоне вино і цукор. Потім додати нарізаний кружечками апельсин.

Крок 3: Поставити майбутній глінтвейн на плиту і довести до кипіння на повільному вогні.

Крок 4: Як тільки напій закипить, його одразу ж потрібно зняти з плити, розлити по кружках і подавати до столу. Чашки можна прикрасити часточками апельсина.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Важко переживають розрив: які знаки Зодіаку не хочуть залишатися друзями з колишніми

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые не хотят оставаться в дружеских отношениях после расставания - Овен, Лев, Дева

Як зробити безалкогольний мохіто в домашніх умовах: простий рецепт

Как сделать безалкогольный мохито в домашних условиях - простой рецепт, который точно понравится вам и вашим гостям

Можна тримати до повного пожовтіння листя: коли краще викопувати тюльпани

Почему тюльпаны нельзя выкапывать сразу же после цветения, когда это необходимо делать, а также при какой температуре хранить луковицы