RU  UA

Lifestyle

Що не можна робити на Новий рік: 10 популярних і дивних повір'їв

Незвичайні традиції і заборони для святкування Нового року

Новий рік - це не тільки ялинка, мандарини і подарунки. Існує цілий ряд повір'їв, традицій і заборон, яким слідують багато людей. Ми зібрали найцікавіші правила святкування Нового року, щоб ви могли з ними ознайомитися і вирішити, чи хочете ви їх дотримуватися.

По-перше, в день настання Нового року, як і в різні інші свята, категорично заборонено сваритися і лаятися. Також не можна лихословити, сперечатися і ображати когось.

По-друге, 31 грудня забороняється позичати гроші. Постарайтеся розібратися зі своїм бюджетом до свята, інакше ризикуєте весь рік розбиратися з боргами. Також не варто в новорічну ніч пришивати ґудзики, щоб "не пришити собі старі проблеми".

Всі бажання в новорічну ніч не можна загадувати з часткою "не". Наприклад, не можна говорити або писати в записці "Хочу не боятися виступати на сцені". Краще сформулювати свій запит ствердно: "Хочу перемогти страх сцени".

У новорічну ніч ні в якому разі не можна стригти волосся і нігті, це може вплинути на здоров'я і красу. Також не можна сідати за стіл в старому одязі, адже в новому році можна відлякати від себе прибуток.

Поганим повір'ям вважається відзначати Новий рік в чисто жіночій компанії, особливо в тому випадку, якщо серед учасниць свята є незаміжні дівчата. Нібито це може вплинути на їх особисте життя негативним чином.

Зустрічаючи 2020 рік не рекомендується вішати на ялинку фігурки кішок, прикрашати будинок зображеннями котів і надягати на себе різні принти з представниками сімейства котячих. Це пов'язано з тим, що символ року, білий металевий щур, може злякатися і втекти.

1 січня не можна виносити сміття, так як можна винести з дому достаток. Також 1 січня не варто робити прибирання. Вважається, що це може зашкодити добробуту сім'ї.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Які кімнатні квіти влітку варто перемістити в сад: перелік рослин

Какие комнатные растения необходимо вынести из дома в сад, как правильно выбрать для них место, а также как за ними ухаживать

Хустка замість пояса: стилістка показала модний прийом, який варто спробувати

Инфлюэнсер и стилист Алиса Пяткова продемонстрировала в сети, как носить шелковый платок вместо пояса, чтобы выглядеть небанально

Як зробити ефективне добриво для першого підживлення болгарських перців: простий рецепт

Как приготовить подкормку из минеральных удобрений для того, чтобы перцы после высадки в открытую почву развивались и радовали урожаем