Лайм

5 корисних солодощів, якими не тільки можна, а й треба іноді грішити

Що з солодкого можна їсти тим, хто на дієті

Багатьом здається, що для дотримання ідеальної фігури потрібно обов'язково відмовитися від будь-яких солодощів. Але насправді це зовсім не так. У цьому матеріалі ми розповімо вам про солодкі продукти, які не тільки можна їсти при схудненні, а й потрібно обов'язково включати в свій корисний раціон.

Звичайно ж, почати варто з фруктів. Будь-які фрукти і ягоди надзвичайно корисні, тому відмовлятися від них варто тільки в разі особистих протипоказань. Фрукти можна вживати як окремо, так і змішуючи між собою, роблячи різні смузі, фруктові салати, соки і компоти.

Ще один корисний солодкий продукт - пастила. Вона містить цукор, тому зловживати нею не варто, але все ж таки в ній чимало корисних елементів і вітамінів. Тому, якщо вам хочеться з'їсти цукерку, краще замініть її шматочком фруктової пастили.

Сухофрукти. Про користь цього продукту чули всі. І не дарма, адже в сухофруктах дуже багато вітамінів та інших корисних речовин. Але важливо знати, що багато які сухофрукти готують з сиропом. Якщо ягоди або фрукти виглядають блискучими, об'ємними і яскравими - швидше за все їх готували саме в цукрі з додаванням барвників. Тому варто віддавати перевагу менш привабливим, але більш корисним варіантам цих ласощів.

Чорний шоколад також дуже корисний в невеликих кількостях. Але саме чорний, в якому мінімум цукру і максимум корисних елементів. Він сприяє поліпшенню кровообігу, стабілізує тиск, допомагає при серцевих захворюваннях. Також такий шоколад запускає процес спалювання зайвих жирів. Особливо в тому випадку, якщо ви вживаєте його в першій половині дня за чашкою міцної кави або чорного чаю.

І завершують наш список корисних солодощів злакові батончики. Їх можна знайти як в спеціальних магазинах спортивного харчування, так і на полицях звичайних продуктових маркетів. Такі батончики зазвичай містять безліч насіння, горіхів, мед, чорний шоколад, сухофрукти та інші вкрай корисні продукти. Тільки обов'язково враховуйте, що ці ласощі є досить калорійними, тому їсти їх слід тільки в першій половині дня.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали найкращих зятів за гороскопом - у списку опинилися Козероги, Раки, Терези, Тельці та Риби

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити