RU  UA

Lifestyle

Готуємо млинці з вівсянки з яблуком і бананом: рецепт і поради щодо збереження вітамінів

Ідеальний сніданок для тих, хто стежить за фігурою

Багато хто думає, що млинці - досить шкідливий продукт, який не можна вживати при схудненні. Але насправді це зовсім не так. Потрібно тільки знати, які саме млинці можна їсти, не побоюючись за свою фігуру. Рецептом саме такого сніданку ми і поділимося з вами в цьому матеріалі.

Отже, для приготування корисних млинців вам знадобляться наступні інгредієнти: банан (половинка), яблука (2 шт.), вівсяні пластівці (200 г), молоко (100 мл).

Крок 1: Для початку банан потрібно розім'яти виделкою в будь-якій зручній ємності. Саме банан в цьому рецепті виступає в'язким компонентом і замінює курячі яйця.

Крок 2: Тепер потрібно додати в бананове пюре вівсяні пластівці. Їх можна як додавати в цілому вигляді, так і подрібнити в блендері або кавомолці.

Крок 3: Яблука потрібно нарізати на дрібні шматочки і теж додати в майбутнє тісто, гарненько перемішати.

Крок 4: І останній штрих - потрібно влити молоко. Потім слід ретельно змішати всі інгредієнти, щоб вони розподілилися рівномірно.

Крок 5: Випікати млинці потрібно на розігрітій сковорідці з обох сторін до появи красивої скоринки. Також можна використовувати сковороду зі спеціальним покриттям, тоді вам не доведеться використовувати для смаження рослинне масло.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можна тримати до повного пожовтіння листя: коли краще викопувати тюльпани

Почему тюльпаны нельзя выкапывать сразу же после цветения, когда это необходимо делать, а также при какой температуре хранить луковицы

Уникайте цих візерунків: стилісти назвали принти, які надають віку

Стилисты рассказали, какие принты в одежде визуально могут состарить образ - их лучше не выбирать женщинам

Чому цибуля йде у стрілки і як вирішити цю проблему: правила догляду за рослиною

Из-за чего лук может пойти в стрелки, а также почему следует не забывать о регулярных поливах, когда растение формирует луковицы