Лайм

Ім'я Меган Маркл перетворили в дієслово - якщо вас не цінують на роботі, можете просто меганмарклити

Меган не стала миритися з причіпками і брехнею жовтої преси, і тепер її вчинок підтримали несподіваним чином

Нападки жовтої преси на Меган Маркл і бажання принца Гаррі захистити дружину підштовхнули королівську пару відмовитися від повноважень і титулів. Ця подія потрясла світ і призвела до появи нових слів. "Мегзіт" (за аналогією з Брекзітом) - лише одне з них. Друге - дієслово "меганмарклити", яке стає в мережі все популярнішим.

"Меганмарклити - цінувати себе і своє психічне здоров'я настільки, щоб піднятися і покинути ситуацію / середовище, в якому ваше справжнє я не цінується або не потрібне", - пояснює термін видання The Guardian.

Таким чином, Меган Маркл мимоволі стала "покровителькою самоповаги, психічного здоров'я та відстоювання власних кордонів".

Зарубіжні ЗМІ наводять низку прикладів, як використовувати нове дієслово. Робити це можна як в особистому житті, так і на роботі.

"Чувак, сьогодні ввечері я йду розважатися, але я збираюся меганмарклити", тобто "піти додому рано, лягти спати вчасно і не писати своїм колишнім".

"Я подумую меганмарклити: мені вже два роки не підвищують зарплату, і у мене могли б з'явитися кращі варіанти роботи".

"Минулої ночі я повністю меганмарклила свого колишнього і не відповідала на його повідомлення".

  • Схоже, стосунки Меган Маркл з батьком вкрай зіпсувалися. Він звинуватив її в руйнуванні королівської родини і припустив, що вона відмовилася від повноважень з жадібності.
  • Канадці не стали чинити опір переїзду принца Гаррі і Меган Маркл в свою країну, але відмовилися платити за їхню охорону. Петицію підписали десятки тисяч чоловік, тепер її розгляне прем'єр-міністр.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям