RU  UA

Lifestyle

7 легкодоступних продуктів, які покращують обмін речовин

Що їсти, щоб не набирати вагу

Хороший обмін речовин - неободимого фактор для постійного підтримання стабільного ваги, тонусу і самопочуття. У кого-то це якість організму закладено генетично, а кому-то доводиться допомагати своєму тілу привести обмін речовин в порядок. У цьому матеріалі ми розповімо вам, за допомогою яких продуктів можна простіше і швидше впоратися з цим завданням.

Перший продукт в нашому списку - звичайна чиста вода без газу. Не дарма все дієтологи просять випивати мінімум 3-4 склянки води в день. Це не тільки служить профілактикою ниркових захворювань, але і покращує імунітет, якість шкіри, омолоджує. І допомагає тілу не накопичувати зайві сантиметри.

Також надзвичайно корисний звичайний зелений чай. У ньому містяться антиоксиданти, тому цей напій знижує апетит, стабілізує тиск і зменшує рівень холестерину і цукру в крові.

Квасоля містить багато клітковини, білок, вітаміни групи В, а також речовини, які розщеплюють жири. Вона покращує обмін речовин, допомагає їжі перетравлюватися швидше, залишає відчуття ситості на довгий час.

Капуста теж є незамінним джерел корисних речовин. У ній є вітамін С і клітковина, які підтримують імунітет, покращують стан волосся і шкіри, стабілізують апетит.

Не варто забувати і про різні цитрусові. Адже вони - прекрасне джерело вітаміну С і фруктової кислоти, які покращують травлення і допомагають активніше спалювати зайві кілограми.

Шпинат вважається Суперфуд, і не дарма. У ньому міститься безліч корисних речовин: вітамін К, вітамін А, магній, фолат, марганець, залізо, кальцій, вітамін С, вітамін В2, калій, вітамін В6, селен, нікотинова кислота, жирна кислота омега-3, йод ... В Загалом, однозначно варто включити цей продукт в свій раціон.

Приємна новина для кавоманів - кава теж допомагає стібілізіровать обмін речовин. Але, звичайно ж, тільки якісний заварний кави, і тільки в помірних кількостях. Кавові зерна містять жирні кислоти (ліноленову, пальмітинову, олеїнову, стеаринову, арахідонову, бегеновая), вітаміни, мінерали, антиоксиданти і флавоноїди. Все це допомагає швидше спалювати жири і вести більш активний спосіб життя.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Меренговий рулет став кулінарним хітом: як приготувати ніжний десерт з ягідним курдом

В мае советуем приготовить необычный десерт – меренговый рулет с ягодной начинкой и сливочным кремом. Он поразит вас нежной текстурой и изысканным вкусом

Важко переживають розрив: які знаки Зодіаку не хочуть залишатися друзями з колишніми

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые не хотят оставаться в дружеских отношениях после расставания - Овен, Лев, Дева

Як зробити безалкогольний мохіто в домашніх умовах: простий рецепт

Как сделать безалкогольный мохито в домашних условиях - простой рецепт, который точно понравится вам и вашим гостям