RU  UA

Lifestyle

Десерт, який люблять в усьому світі: як приготувати вдома іспанський чуррос

Як своїми руками приготувати знамениті ласощі

Чуррос - хрусткі зовні і м'які всередині ароматні солодкі палички з заварного тіста. Найчастіше їх подають з різними сиропами і добавками. Наприклад, з тертим шоколадом, морозивом, йогуртом або кокосовою стружкою. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати ці оригінальні солодощі своїми руками.

Отже, для приготування чуррос вам знадобляться наступні інгредієнти: вода (230 мл), борошно (160 г), розпушувач (1 ст. л.), сіль (0,5 ч. л.), кориця (1 щіпка), оливкова олія для фритюру.

Крок 1: Для початку всі розсипчасті інгредієнти потрібно просіяти і відправити в одну об'ємну миску.

Крок 2: Тепер потрібно закип'ятити воду і поступово влити її в суху суміш. Робити це потрібно акуратно, постійно помішуючи майбутнє тісто, щоб воно вийшло рівномірним і без грудок.

Крок 3: Готове тісто потрібно залишити постояти на 5 хвилин, щоб воно трохи охололо.

Крок 4: Потім тісто слід перекласти в кондитерський мішок з насадкою-зірочкою.

Крок 5: Розігріти масло у фритюрниці або великій каструлі, але не доводити його до кипіння. Інакше чуррос не прожаряться всередині.

Крок 6: Вичавлювати по кілька смужок тіста прямо в гарячу олію. Коли чуррос стануть золотистими, можна діставати їх з каструлі і відправляти сушитися на паперовий рушник.

Крок 7: Готові чуррос полити соусом на ваш смак, прикрасити будь-якими добавками і подавати до столу. Можна також посипати десерт цукровою пудрою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Как в домашних условиях приготовить сытную шаурму с куриным филе, морковью по-корейски и сметанным соусом, чтобы побаловать свою семью

Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний

Летом выпускницы ищут красивые платья на праздник. Какие варианты одежды можно рассмотреть - читайте в материале

Підживлюють перед початком цвітіння: як зробити добриво з дріжджів для помідорів

Как приготовить разные варианты удобрения из дрожжей, какие полезные свойства они имеют, а также как его применять для томатов