RU  UA

Lifestyle

Щеня чихуахуа та голуб стали друзями. Їх обнімашки - найкраще з того, що є сьогодні в мережі

Всім хочеться мати такого товариша, як голуб Герман

Кажуть, понеділок - день важкий. Якщо і так, то точно не у всіх. Тільки подивіться, як його проводять голуб Герман та його новий друг, щеня чихуахуа на ім'я Ланді.

Знімки друзів увірвалися до Facebook, підкоривши серця тисяч користувачів. Краще цієї милості в соцмережах сьогодні ви вже не побачите нічого.

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

Наскільки відомо з поста громадської організації The Mia Foundation з міста Рочестер (США), зараз щеня знаходиться в одному з місцевих притулків. У нього не функціонують задні лапки. Але це анітрохи не бентежить голуба Германа, який любить свого друга, незважаючи ні на що.

Користувачі соцмережі, розчулені відносинами пари, навіть заздрять такій дружбі. Всім хочеться мати такого друга, з яким можна просто валятися, обніматися і веселитися.

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

Фото: facebook.com/LoveForMiaCleftPalateChihuahua

  • Читайте також на theLime, як задоволений пес жителів Вашингтона повернувся з прогулянки з осиротілим щеням в зубах. Розглянувши його уважніше, господарі вирішили скоріше викликати спецслужбу.
  • Раніше жінка з Аргентини виявила, що кошеня Тіто, якого вона врятувала декількома місяцями раніше, насправді виявився дикою твариною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

З Днем матері: душевні привітання для найріднішої людини своїми словами

Как красиво поздравить маму с Днем матери - праздник в Украине в 2024 году отмечают 12 мая

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овны, Львы и Скорпионы являются самыми вспыльчивыми знаками Зодиака, рассказали астрологи – специалисты поделились подробностями

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Как необходимо поливать томаты после высадки в открытую почву, а также какой должна быть температура воды, чтобы не навредить растениям