RU  UA

Lifestyle

Британець виконав пісню "Соловей" під гітару і побажав Україні успіхів на Євробаченні (відео)

Схоже, приблизно так англійці чують спів українців англійською

Британський музикант, автор пісень та YouTube-блогер Денні МакЕвой заспівав під гітару пісню "Соловей", з якою київський гурт Go-A вже в травні представить Україну на Євробаченні-2020 в Нідерландах.

На своєму каналі музикант викладає кавери на пісні різних виконавців, в тому числі і на конкурсні треки прийдешнього Євробачення. У їх переліку з'явилася і україномовна пісня переможців Нацвідбору-2020.

Незважаючи на труднощі вимови, МакЕвой розучив повний текст пісні "Соловей". Місцями його українська нагадала глядачам скандинавські мови, але враження музикант подарував їм виключно позитивні.

"Мені подобаються українці. Побажаємо Україні успіхів! Рок'н'рол!" - додав наприкінці ролика музикант. В YouTube він зібрав понад дві тисячі переглядів, а також десятки коментарів, в яких українці подякували блогеру за відмінний кавер.

  • Нагадаємо, пісенний конкурс Євробачення-2020 пройде цього року у місті Роттердамі з 12 по 16 травня за участю 41 країни.
  • Раніше Go-A відповіли на "тривожну" теорію Тараса Тополі навколо пісні "Соловей". Схоже, співак просто не зрозумів її сенсу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Какие знаки Зодиака используют юмор, чтобы не показывать свою уязвимость перед другими – это Близнецы, Стрельцы, Водолеи

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Как правильно подготовить почву перед тем, как сеять укроп, а также каким удобрениям отдать предпочтение, чтобы получить хороший урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Как в домашних условиях приготовить на Пасху салат с картофелем, сельдью и консервированным горошком по рецепту Эктора Хименес-Браво