Лайм

Британець виконав пісню "Соловей" під гітару і побажав Україні успіхів на Євробаченні (відео)

Схоже, приблизно так англійці чують спів українців англійською

Британський музикант, автор пісень та YouTube-блогер Денні МакЕвой заспівав під гітару пісню "Соловей", з якою київський гурт Go-A вже в травні представить Україну на Євробаченні-2020 в Нідерландах.

На своєму каналі музикант викладає кавери на пісні різних виконавців, в тому числі і на конкурсні треки прийдешнього Євробачення. У їх переліку з'явилася і україномовна пісня переможців Нацвідбору-2020.

Незважаючи на труднощі вимови, МакЕвой розучив повний текст пісні "Соловей". Місцями його українська нагадала глядачам скандинавські мови, але враження музикант подарував їм виключно позитивні.

"Мені подобаються українці. Побажаємо Україні успіхів! Рок'н'рол!" - додав наприкінці ролика музикант. В YouTube він зібрав понад дві тисячі переглядів, а також десятки коментарів, в яких українці подякували блогеру за відмінний кавер.

  • Нагадаємо, пісенний конкурс Євробачення-2020 пройде цього року у місті Роттердамі з 12 по 16 травня за участю 41 країни.
  • Раніше Go-A відповіли на "тривожну" теорію Тараса Тополі навколо пісні "Соловей". Схоже, співак просто не зрозумів її сенсу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що можна і чого не слід садити після картоплі: поради для городників-початківців

Які овочеві культури, а також ягоди не можна висаджувати на грядці, де в минулому році було зібрано врожай картоплі, а які можна  

Паска з шоколадною начинкою – кулінарний тренд 2024 року: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати трендову паску з шоколадною начинкою, щоб урізноманітнити своє великоднє меню та здивувати близьких

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків