RU  UA

Lifestyle

Як приготувати вдома солону скумбрію: детальний рецепт соління і поради

Як зробити смачну і ситну закуску

Солона скумбрія - відмінна закуска на будь-який стіл. Але як приготувати її самостійно, щоб вийшло смачно, красиво і не довелося витрачати купу часу і сил? Ми вже дізналися відповідь на це питання, і готові поділитися з вами простим поетапним рецептом.

Отже, для приготування солоної скумбрії вам знадобляться наступні інгредієнти: скумбрія свіжоморожена (2 шт.), сіль (2-3 ст. л.), суміш перців горошком (15 шт.), лавровий лист (3 шт.), вода (400 мл).

Фото: kopilka-kulinara.ru

Крок 1: Для початку потрібно закип'ятити воду в каструлі, додати в неї сіль і перемішати до повного розчинення. Потім охолодити воду і додати в неї всі спеції.

Крок 2: Рибу потрібно почистити, промити, відрізати голову і помістити в каструлю. Накрити каструлю кришкою, прибрати в холодильник і залишити скумбрію маринуватися в розсолі на добу.

Крок 3: Через 24 години скумбрію можна діставати. Тепер залишається тільки нарізати її на шматочки, за бажанням посипати дрібно нарізаною зеленню або цибулею, і подавати частування до столу.

Порада: найкраще смак цієї закуски розкривається в поєднанні з вареною картоплею або грінками з чорного хліба. Також, якщо ви любите більш гострі закуски, можна додати в розсіл мелений червоний перець.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Какие пряно-ароматические культуры можно посадить на огороде в мае, а также какие семена лучше использовать и как их правильно сеять

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Какими минеральными и органическими удобрениями можно подкормить клубнику во время цветения и после него, а также как их применять

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Как в домашних условиях приготовить вкусное холодное первое блюдо, чтобы разнообразить свое привычное меню и побаловать близких