RU  UA

Lifestyle

Готуємо на сніданок ніжні млинці на кефірі: простий рецепт і смачні добавки

Як зробити ідеальні млинці

Млинці люблять практично всі, як дорослі, так і діти. Але не всі знають, як швидко і правильно їх готувати. У цьому матеріалі ми поділимося з вами простим рецептом ідеальних млинчиків на кефірі, щоб ваш сніданок завжди був найсмачнішим.

Отже, вам знадобляться такі продукти: борошно (2 склянки) яйця (3 шт.), кефір (0.5 л), цукор (1.5 ст. л.), сіль (щіпка), сода (0.5 ч. л.), рослинна олія (2 ст. л.).

Фото: kopilka-kulinara.ru

Крок 1: Для початку потрібно змішати яйця з цукром і збити виделкою, віночком або міксером до розчинення цукру.

Крок 2: Потім додати сіль, рослинну олію та кефір і гарненько перемішати.

Крок 3: Змішати соду з борошном і акуратно всипати до решти інгредієнтів. Робити це потрібно поступово, щоб у млинцях не було грудок.

Крок 4: Розігріти сковороду і виливати на неї тісто за допомогою ополоника. Тісто слід виливати на середину сковороди, після чого брати сковороду за ручку і трохи обертати, щоб маса розподілилася по всій поверхні.

Крок 5: Коли поверхня тіста перестане бути блискучою і на ній з'являться бульбашки, млинець потрібно перевернути на іншу сторону і готувати ще приблизно 1-2 хвилини.

Крок 6: Готові млинці можна подавати до столу зі сметаною, зі згущеним молоком, з медом, варенням, джемом, сиром і зеленню і будь-якими іншими добавками на ваш смак.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знака Зодиака, из которых получаются самые лучшие братья и сестры - Рак, Телец, Рыбы, Лев

Як правильно готувати спаржу, щоб не зіпсувати дорогий продукт: рецепт і кулінарні лайфхаки

Сколько нужно варить зеленую и белую спаржу, как правильно ее подготовить, а также сколько минут обжаривать на сковороде

Сандалі дідуся і слінгбекі: стилістка назвала головні взуттєві тренди цього літа

Модельер продемонстрировала, какие варианты модной обуви присмотреть на летний сезон, чтобы выглядеть стильно и выделяться из толпы