RU  UA

Lifestyle

Готуємо вдома ледачу яблучну шарлотку: простий рецепт десерту на всі випадки життя

Як швидко і легко зробити оригінальний десерт

Не всі люблять довго займатись готовкою. Але поласувати чимось смачненьким - зовсім інша справа. Щоб ви могли приготувати оригінальний і смачний десерт, витративши мінімум часу і сил, ми вирішили поділитися з вами цікавим рецептом ледачої шарлотки.

Отже, вам знадобляться такі продукти: цукор (0,5 склянки), борошно (1 склянка), яйця (3 шт.), яблука (5-7 шт.), гашена оцтом сода (0.5 ч. л.), ванільний цукор (за смаком), рослинна олія (8 ст. л.), вершкове масло (для змазування форми).

Крок 1: Для початку потрібно збити яйця з цукром за допомогою віночка або міксера до отримання густої піни.

Крок 2: Потім слід додати гашену соду, рослинну олію, ванільний цукор і акуратно всипати борошно. Ретельно перемішати або збити міксером.

Крок 3: Помити, почистити і нарізати на дрібні шматочки яблука, потім відправити їх в тісто і перемішати.

Крок 4: Змастити форму для випічки вершковим маслом, викласти тісто і рівномірно його розподілити.

Крок 5: Випікати шарлотку 35 хвилин при температурі 200 градусів.

Подавати шарлотку можна як просто так, так і з морозивом, шоколадним соусом або тертим шоколадом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые больше всего раздражают других из-за своих привычек - в списке оказались Раки, Водолеи и Близнецы

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Как правильно определить оптимальное место для высадки баклажанов на огороде, в чем преимущества и риски выращивания в тени и на солнце

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Блины с мясной начинкой, запеченные в духовке под соусом бешамель - вкусное и сытное блюдо для всей семьи