RU  UA

Lifestyle

Як приготувати вдома ніжне пісочне печиво на маргарині: детальний рецепт

Як швидко зробити десерт до чаю

Хочете швидко і легко приготувати смачний десерт до чаю або кави? Тоді ми готові поділитися з вами цікавим рецептом ніжного і ароматного печива з найпростіших продуктів.

Отже, для приготування вам знадобляться такі інгредієнти: борошно (300 г), маргарин (половина пачки), цукор (150 г), сода (1 ч. л.), яйце (1 шт.).

Фото: sait-pro-dachu.ru

Крок 1: Для початку потрібно розтерти яйце з цукром за допомогою віночка або міксера.

Крок 2: Потім додати розм'якшений маргарин і знову добре перемішати, це теж можна робити міксером на невеликій швидкості.

Крок 3: Акуратно всипати в суміш борошно. Робити це потрібно поступово, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.

Крок 4: Погасити соду оцтом і додати в тісто, ретельно перемішати.

Крок 5: Замісити тісто руками і зробити з нього кулю. Потім загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 15 хвилин.

Крок 6: Присипати поверхню борошном, розкачати тісто в шар товщиною приблизно 0.5 см і вирізати печиво бажаної форми.

Крок 7: Викласти печиво на деко, застелене пергаментом, після чого відправити в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Как в домашних условиях приготовить лазанью с мясным фаршем и соусом бешамель, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знака Зодиака, из которых получаются самые лучшие братья и сестры - Рак, Телец, Рыбы, Лев

Як правильно готувати спаржу, щоб не зіпсувати дорогий продукт: рецепт і кулінарні лайфхаки

Сколько нужно варить зеленую и белую спаржу, как правильно ее подготовить, а также сколько минут обжаривать на сковороде