Лайм

Журнал Vogue попросив дітей намалювати обкладинку для нового випуску. Таким стильним глянець ще не бачили

Червневий випуск отримав назву "Наш новий світ" і був повністю присвячений дітям

В редакції італійської версії модного журналу Vogue показала обкладинки для нового випуску, намальовані дітьми до 10 років.

Як повідомляється на сторінці глянцю в Інстаграм, червневий випуск отримав назву "Наш новий світ" і був повністю присвячений дітям та їх розумінню світу в умовах карантину.

Фото: instagram.com/vogueitalia

До журналу увійшли вісім дитячих робіт. На них юні художники представили своє бачення колекції Chanel, яку презентували минулого року в Парижі.

Фото: instagram.com/vogueitalia

Фото: instagram.com/vogueitalia

Фото: instagram.com/vogueitalia

Фото: instagram.com/vogueitalia

Фото: instagram.com/vogueitalia

Примітно, що це не перший випадок, коли велике видання відрізняється нестандартною обкладинкою. До цього редакція журналу вперше випустила номер з порожньою обкладинкою. Так видання висловило повагу до медиків, які старанно борються з Covid-19.

  • Раніше 85-річна зірка "бондіани" Джуді Денч прикрасила обкладинку Vogue і стала найстаршою героїнею в історії глянцю. Для літнього випуску актриса також розповіла про формальне завершення своєї насиченої кар'єри.
  • Читайте також на theLime, як Белла Хадід знялася в ефектній фотосесії Vogue на веб-камеру. Модель не перестає працювати навіть в самоізоляції, і виходить це у неї просто чудово.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: Vogue

Читайте також

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити