Лайм

У США набирають популярності коронавірусні вечірки: перший хворий отримує грошовий приз

Місцева влада у нестямі від злості

До влади американського міста Таскалуса (штат Алабама) дійшли чутки про новий тренд у дні карантину. Жителі влаштовують таємні коронавірусні вечірки, куди запрошують людей з підтвердженим діагнозом Covid-19. На вході організатори заходу збирають гроші, які пізніше переходять тому, хто перший захворіє на коронавірус.

Як пише CNN , цитуючи одного з членів міської ради, місцева влада спершу гадала, що розмови про подібні заходи були жартами. Тепер же вона має намір докласти всіх зусиль, щоб не допустити їх проведення в подальшому.

Фото: pixabay.com

"Це доводить мене до сказу! - зізналася Соня Маккінстрі. - Це безвідповідально, так ви ще й можете заразитися вірусом і принести його додому до своїх батьків або бабусі з дідусем". За словами жінки, інформацію про подібні вечірки міській раді підтвердили місцеві лікарі та начальник пожежної охорони.

Незабаром після цього в місті почали поширювати інформацію про проведення небезпечних вечірок, щоб зупинити цей рух. На сьогоднішній день в штаті зареєстровано близько 40 тисяч випадків захворювання коронавірусом та майже тисяча смертей. В цілому ж США вийшли на перше місце в світі за кількістю хворих та жертв Covid-19. В країні виявили понад 2,5 млн випадків зараження Covid-19, померли 126 тисяч осіб.

  • Про лякаючу статистику захворювань своїм підписникам в Інстаграм нагадала актриса Дженніфер Еністон. Зірка серіалу "Друзі" закликала не забувати про карантин і не знімати "кляту маску".
  • Раніше зі схожим зверненням в Інстаграм виступив Том Хенкс. Після одужання від коронавіруса актор присоромив людей, які не носять маски та назвав три речі, які зроблять світ безпечнішим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Крашанки у цибулевому лушпинні, які робили наші бабусі: оригінальний спосіб з листочками

Яйця в цибулинні - традиційний спосіб зробити крашанки на Великдень, який ще використовували наші бабусі

Вербну неділю відзначають 28 квітня: які повір'я та прикмети має свято

Вербна неділя 2024 випадає на 28 квітня - які прикмети та повір'я має це велике церковне свято - список

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці