Лайм

Як зірка "Відьмака" Генрі Кавілл раптом став у Росії майстром комп'ютерів на ім'я Дмитро

Такої слави актор навряд чи чекав

Актор Генрі Кавілл, відомий ролями Супермена ("Людина зі сталі") та Відьмака в однойменному серіалі, похвалився шанувальникам новеньким ігровим комп'ютером. Хоча не стільки самим залізом, скільки тим фактом, що зібрав його сам.

Красунчик показав в Інстаграм, як збирає свій ПК (і як пишається тим, що робить це сам). Викладаючи звичайне на перший погляд відео, Кавілл навряд чи підозрював, який резонанс воно викличе вже наступного ранку. А про славу в Росії актор не думав і поготів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Henry Cavill (@henrycavill)

Як тільки відео Кавілла поширилося у соцмережах, дизайнер з Волгограда Андрій Чаушеску вирішив, що такі вміння актора не повинні пропадати даремно. Взявши за основу відео Кавілла, Чаушеску на швидку руку створив рекламу майстри комп'ютерів на ім'я Дмитро.

Умілець Дмитро обіцяє швидкий та якісний ремонт вашого ПК, гарантує безпеку від вірусів та знижки пенсіонерам. Звичайно, такий ролик просто не міг не стати вірусним у соцмережах. Лише на сторінці Чаушеску в Твіттер він зібрав майже 30 тисяч переглядів.

У відповідь на це користувачі Твіттер також припустили, як могли б виглядати оголошення Генрі Кавілла про ремонт комп'ютерів.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Популярним залишається питання, чи бачив цей рекламний ролик сам Генрі Кавілл. Поки актор ніяк не відреагував на тренд у мережі, але його фоловери впевнені, що це лише питання часу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво