Хочете приготувати смачну, корисну і легку вечерю? Тоді страви з овочів - ідеальний варіант. У цьому матеріалі ми поділимося з вами трьома простими рецептами запечених в духовці овочів.
Баклажани з помідорами і перцем
Продукти: баклажани, помідори, перець червоний солодкий, спеції за смаком, рослинна олія. Всі овочі потрібно помити і ретельно витерти паперовим рушником. Потім нарізати на кружечки. Ємність для запікання змастити жиром або застелити пергаментом, викласти зверху овочі, полити їх рослинною олією і посипати спеціями. Випікати в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Овочі цілі
Продукти: овочі на ваш смак, спеції, олія. Це найбільш простий рецепт, адже вам потрібно тільки помити овочі, промокнути їх від вологи, застелити пергаментом деко, перекласти на нього овочі, полити їх олією і посипати спеціями. Можна також трохи натерти шкурки часником, щоб страва була більш ароматною. Потім слід просто відправити деко в духовку на 20 хвилин, перевернути овочі, поставити назад і готувати ще хвилин 10-15.
Заморожені овочі
Продукти: заморожена суміш овочів, спеції, олія. Цей варіант також дуже простий. Вам потрібно розморозити овочеву суміш в мікрохвильовій печі і перекласти на застелене пергаментом деко. Полити олією, посипати спеціями, перемішати і відправити в духовку на 25-30 хвилин.
Порада: Всі ці прості страви можна зробити більш оригінальними і ароматними, якщо додати тертий сир, будь-якої соус або трохи лимонного соку.
- Як зробити вдома ароматну вишневу наливку: простий рецепт і поради.
- Арахісова паста не тільки дуже смачна закуска, але і надзвичайно корисна добавка для вашого раціону. Тому ми вирішили розповісти вам, як приготувати арахісову пасту своїми руками.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.