Лайм

Як приготувати овочі в духовці: 3 простих рецепти для смачної вечері

Корисна шпаргалка з рецептом смачної вечері

Хочете приготувати смачну, корисну і легку вечерю? Тоді страви з овочів - ідеальний варіант. У цьому матеріалі ми поділимося з вами трьома простими рецептами запечених в духовці овочів.

Баклажани з помідорами і перцем

Продукти: баклажани, помідори, перець червоний солодкий, спеції за смаком, рослинна олія. Всі овочі потрібно помити і ретельно витерти паперовим рушником. Потім нарізати на кружечки. Ємність для запікання змастити жиром або застелити пергаментом, викласти зверху овочі, полити їх рослинною олією і посипати спеціями. Випікати в духовці 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Фото: glav-dacha.ru

Овочі цілі

Продукти: овочі на ваш смак, спеції, олія. Це найбільш простий рецепт, адже вам потрібно тільки помити овочі, промокнути їх від вологи, застелити пергаментом деко, перекласти на нього овочі, полити їх олією і посипати спеціями. Можна також трохи натерти шкурки часником, щоб страва була більш ароматною. Потім слід просто відправити деко в духовку на 20 хвилин, перевернути овочі, поставити назад і готувати ще хвилин 10-15.

Фото: alizy.club

Заморожені овочі

Продукти: заморожена суміш овочів, спеції, олія. Цей варіант також дуже простий. Вам потрібно розморозити овочеву суміш в мікрохвильовій печі і перекласти на застелене пергаментом деко. Полити олією, посипати спеціями, перемішати і відправити в духовку на 25-30 хвилин.

Фото: rightfood.net

Порада: Всі ці прості страви можна зробити більш оригінальними і ароматними, якщо додати тертий сир, будь-якої соус або трохи лимонного соку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні