Кожен день ми використовуємо безліч різних предметів. Але чи всіма з них ми користуємося правильно? Перевірте, чи знаєте ви, як насправді потрібно наносити антиперспірант, наносити крем і робити багато інших звичних речі.
Почнемо в речі, яка є в кожному будинку - вантуз. Чи знаєте ви, що вони бувають різними? Наприклад, звичний вантуз з чашею призначений виключно для прочищення раковин і ванн. А ось для туалету потрібен інший, зі спеціальною воронкою.
Чому потрібно тримати пляшку з напоєм саме за горлечко? Все просто - це робиться для того, щоб вміст не нагрівався від температури долоні.
Антиперспірант експерти радять наносити не вранці, а після вечірнього душа. Так його складові будуть максимально ефективні весь наступний день.
Креми для обличчя потрібно наносити за допомогою лопатки або звичайною ватної палички. Лізти пальцями в баночку фахівці категорично не рекомендують, адже на пальцях завжди є якась кількість бактерій. І вони почнуть розмножуватися в флаконі, якщо потраплять туди. Це зробить засіб непридатним для використання.
Не варто зберігати на дверцятах холодильника молоко, йогури та інші подібні продукти. Це найбільш теплий відсік, тому туди краще ставити продукти, які можуть зберігатися при кімнатній температурі: соуси, згущене молоко, заправки для салатів і так далі.
Перед тим, як пропустити часник через прес, його не потрібно чистити. По-перше, ви зробите зайву роботу, адже лушпиння все одно залишиться в пресі. По-друге, так прес буде простіше почистити.
Ви напевно помічали в літаках і деяких машинах такі підголовники, як на фото. Їхні бічні частини можуть згинатися і розгинатися для зручності пасажира. Наприклад, завдяки їм ви можете спокійно розслабити шию і не боятися випадково покласти голову сусідові на плече.
Не можна використовувати зубні щітки після того, як фарба кольорових щетинок починає тьмяніти. Виробники спеціально роблять ці волокна кольоровими. Це своєрідний індикатор - коли колір зникає, у щітки закінчується термін експлуатації.
Чи знаєте ви, що в багатьох смартфонах циферблат, який є іконкою налаштування годинника, і сам є робочим годинником?
В останньому пункті ми розповімо вам, як правильно їсти м'ясо. У цього процесу теж є своя технологія. Ви напевно помічали, що іноді стейк ріжеться дуже важко. А все тому, що різати треба проти напрямку волокон, а не вздовж них. Так і процес нарізування буде йти легше, і м'ясо збереже сік.
-
10 отпадних тортів, порізати які просто не піднімається рука.
- Читайте також про 5 оптичних загадок, які завели людей в глухий кут.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.