Лайм

10 популярних предметів, які ми чомусь використовуємо неправильно

Як насправді потрібно користуватися звичними речами

Кожен день ми використовуємо безліч різних предметів. Але чи всіма з них ми користуємося правильно? Перевірте, чи знаєте ви, як насправді потрібно наносити антиперспірант, наносити крем і робити багато інших звичних речі.

Почнемо в речі, яка є в кожному будинку - вантуз. Чи знаєте ви, що вони бувають різними? Наприклад, звичний вантуз з чашею призначений виключно для прочищення раковин і ванн. А ось для туалету потрібен інший, зі спеціальною воронкою.

Фото: mixnews.lv

Чому потрібно тримати пляшку з напоєм саме за горлечко? Все просто - це робиться для того, щоб вміст не нагрівався від температури долоні.

Фото: mixnews.lv

Антиперспірант експерти радять наносити не вранці, а після вечірнього душа. Так його складові будуть максимально ефективні весь наступний день.

Фото: mixnews.lv

Креми для обличчя потрібно наносити за допомогою лопатки або звичайною ватної палички. Лізти пальцями в баночку фахівці категорично не рекомендують, адже на пальцях завжди є якась кількість бактерій. І вони почнуть розмножуватися в флаконі, якщо потраплять туди. Це зробить засіб непридатним для використання.

Фото: mixnews.lv

Не варто зберігати на дверцятах холодильника молоко, йогури та інші подібні продукти. Це найбільш теплий відсік, тому туди краще ставити продукти, які можуть зберігатися при кімнатній температурі: соуси, згущене молоко, заправки для салатів і так далі.

Фото: mixnews.lv

Перед тим, як пропустити часник через прес, його не потрібно чистити. По-перше, ви зробите зайву роботу, адже лушпиння все одно залишиться в пресі. По-друге, так прес буде простіше почистити.

Фото: mixnews.lv

Ви напевно помічали в літаках і деяких машинах такі підголовники, як на фото. Їхні бічні частини можуть згинатися і розгинатися для зручності пасажира. Наприклад, завдяки їм ви можете спокійно розслабити шию і не боятися випадково покласти голову сусідові на плече.

Фото: mixnews.lv

Не можна використовувати зубні щітки після того, як фарба кольорових щетинок починає тьмяніти. Виробники спеціально роблять ці волокна кольоровими. Це своєрідний індикатор - коли колір зникає, у щітки закінчується термін експлуатації.

Фото: mixnews.lv

Чи знаєте ви, що в багатьох смартфонах циферблат, який є іконкою налаштування годинника, і сам є робочим годинником?

Фото: mixnews.lv

В останньому пункті ми розповімо вам, як правильно їсти м'ясо. У цього процесу теж є своя технологія. Ви напевно помічали, що іноді стейк ріжеться дуже важко. А все тому, що різати треба проти напрямку волокон, а не вздовж них. Так і процес нарізування буде йти легше, і м'ясо збереже сік.

Фото: mixnews.lv

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як зберігати горіхи, щоб вони довше були свіжими: важливі правила

Експерти розповіли, де і як краще зберігати горіхи, щоб вони якомога довше залишалися хрумкими та смачними

Рибний пиріг з тіста філо за пів години - рецепт Джеймі Олівера

Британський шеф-кухар Джеймі Олівер показав, як він готує рибний пиріг з тіста філо за 28 хвилин

Тренуємо увагу: знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці

Головоломки тренують мозок і увагу - знайдіть 5 відмінностей на осінній картинці