Кухня - вчудове місце для експериментів, адже кожного дня ви можете балувати себе та близьких простими, але дуже оригінальними стравами української, європейської, італійської та інших кухонь. Багато хто любить котлети, але ж готувати їх теж можна по-різному.
Якщо ви вже освоїли легкий рецепт котлет з грибів, якими можна замінити м'ясо в дні Великого посту, пропонуємо вам спробувати котлети з сирною начинкою.
Для приготування чотирьох порцій нам знадобляться: фарш (500 г), твердий сир (100 г), цибуля (1 шт), яйце (1 шт), манна крупа (2 ст. ложки), сіль, перець, рослинна олія та панірувальні сухарі - за смаком.
Як приготувати котлети з сиром всередині
Спершу натріть цибулю на крупній тертці. Додайте її до фаршу, далі додайте манну крупу, яйце, сіль та спеції. Все ретельно перемішайте.
Наріжте сир маленькими кубиками. Після цього сформуйте з фаршу плоскі коржі. На одну з них покладіть кілька кубиків сиру та загорніть другим коржем в котлету.
При бажанні обваляйте котлети в панірувальних сухарях - це додасть їм пружності та дозволить зробити хрустку скоринку.
Налийте на розігріту сковороду масла і викладіть котлети. Смажте на середньому вогні 8-10 хвилин і не забувайте перевертати. Після цього потримайте їх ще 5 хвилин на з слабкому вогні, але під кришкою.
Вуаля! Котлети з сиром готові. Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю - ось чудова ідея. Котлети добре доповнять практично будь-який гарнір - картоплю, макарони, рис або гречку.
- Читайте також на theLime, як приготувати картопляники з м'ясною начинкою. Ось докладний рецепт з української кухні.
- Раніше ми також ділилися простим рецептом дерунів з сиром і зеленню.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.