Лайм

Як приготувати м'ясні котлети із сирною начинкою: простий рецепт до вечері

Доповніть вашу вечерю вього за 20-25 хвилин

Кухня - вчудове місце для експериментів, адже кожного дня ви можете балувати себе та близьких простими, але дуже оригінальними стравами української, європейської, італійської та інших кухонь. Багато хто любить котлети, але ж готувати їх теж можна по-різному.

Якщо ви вже освоїли легкий рецепт котлет з грибів, якими можна замінити м'ясо в дні Великого посту, пропонуємо вам спробувати котлети з сирною начинкою.

Для приготування чотирьох порцій нам знадобляться: фарш (500 г), твердий сир (100 г), цибуля (1 шт), яйце (1 шт), манна крупа (2 ст. ложки), сіль, перець, рослинна олія та панірувальні сухарі - за смаком.

Фото: Pixabay

Як приготувати котлети з сиром всередині

Спершу натріть цибулю на крупній тертці. Додайте її до фаршу, далі додайте манну крупу, яйце, сіль та спеції. Все ретельно перемішайте.

Наріжте сир маленькими кубиками. Після цього сформуйте з фаршу плоскі коржі. На одну з них покладіть кілька кубиків сиру та загорніть другим коржем в котлету.

При бажанні обваляйте котлети в панірувальних сухарях - це додасть їм пружності та дозволить зробити хрустку скоринку.

Налийте на розігріту сковороду масла і викладіть котлети. Смажте на середньому вогні 8-10 хвилин і не забувайте перевертати. Після цього потримайте їх ще 5 хвилин на з слабкому вогні, але під кришкою.

Вуаля! Котлети з сиром готові. Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю - ось чудова ідея. Котлети добре доповнять практично будь-який гарнір - картоплю, макарони, рис або гречку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні