Лайм

Як приготувати м'ясні котлети із сирною начинкою: простий рецепт до вечері

Доповніть вашу вечерю вього за 20-25 хвилин

Кухня - вчудове місце для експериментів, адже кожного дня ви можете балувати себе та близьких простими, але дуже оригінальними стравами української, європейської, італійської та інших кухонь. Багато хто любить котлети, але ж готувати їх теж можна по-різному.

Якщо ви вже освоїли легкий рецепт котлет з грибів, якими можна замінити м'ясо в дні Великого посту, пропонуємо вам спробувати котлети з сирною начинкою.

Для приготування чотирьох порцій нам знадобляться: фарш (500 г), твердий сир (100 г), цибуля (1 шт), яйце (1 шт), манна крупа (2 ст. ложки), сіль, перець, рослинна олія та панірувальні сухарі - за смаком.

Фото: Pixabay

Як приготувати котлети з сиром всередині

Спершу натріть цибулю на крупній тертці. Додайте її до фаршу, далі додайте манну крупу, яйце, сіль та спеції. Все ретельно перемішайте.

Наріжте сир маленькими кубиками. Після цього сформуйте з фаршу плоскі коржі. На одну з них покладіть кілька кубиків сиру та загорніть другим коржем в котлету.

При бажанні обваляйте котлети в панірувальних сухарях - це додасть їм пружності та дозволить зробити хрустку скоринку.

Налийте на розігріту сковороду масла і викладіть котлети. Смажте на середньому вогні 8-10 хвилин і не забувайте перевертати. Після цього потримайте їх ще 5 хвилин на з слабкому вогні, але під кришкою.

Вуаля! Котлети з сиром готові. Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю - ось чудова ідея. Котлети добре доповнять практично будь-який гарнір - картоплю, макарони, рис або гречку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Леся Нікітюк показала фасон сукні, який знову в тренді: ідея літнього образу

Популярна телеведуча Леся Нікітюк продемонструвала в мережі, з чим цього літа поєднувати трендову сукню зі спущеними плечима

Плями на листі полуниці свідчать про захворювання рослини: чим обробити кущі

Якими захворюваннями може страждати полуниця, як їх розпізнати по плямах на листі, а також чим обробити кущі, щоб зберегти врожай

Ліниві вареники, які чудово тримають форму: вдалий рецепт корисного сніданку

Як у домашніх умовах зробити ліниві вареники з кисломолочного сиру, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких смачним сніданком