Лайм

3 вау-рецепти з Instagram для смачного сніданку: чим порадувати себе вранці

Урізноманітніть своє звичне меню

Якщо ваша друга половинка або діти скаржаться на те, що їм набридли одноманітні сніданки, саме час урізноманітнити їх новими смаками. Тим більше, що зробити це простіше простого - блогери в соцмережах часто діляться своїми відеорецептами. theLime підібрав для вас три смачні ідеї для сніданку.

  • Вівсяноблін

Інгредієнти: вівсяні пластівці (4 ст. л.), яйце (2 шт.), молоко (5 ст. л.), сир сулугуні (100 г), помідор (1 шт.), рукола, розпушувач, сіль.

Приготування:

У глибоку миску висипаємо вівсяні пластівці, яйця, додаємо молоко, а також щіпку солі та розпушувач. Перемішуємо масу і перетираємо за допомогою погружного блендера. Розігріваємо сковороду без масла і виливаємо на неї. Коли вівсяноблін зарум'яниться з одного боку, перевертаємо його на інший. Потім викладаємо натертий сир сулугуні та нарізані помідори, чекаємо, поки сир почне плавитися, а потім знімаємо з вогню.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MOM FOODBLOGGER (@katiny_recepti)

  • Йока з лаваша

Інгредієнти: лаваш (1 упаковка), яйця для кляра (2 шт.), яйця варені (3 шт.), сир сулугуні (200 г), натуральний йогурт або сметана (3-4 ст. лЛ.), сіль, спеції, зелень

Приготування:

Для приготування цієї вірменської закуски необхідно заздалегідь зварити 3 яйця вкруту. Потім їх та сир сулугуні тремо на терці. Зелень промиваємо під проточною водою, висушуємо на паперових рушниках і дрібно рубаємо. Змішуємо натерті інгредієнти зі сметаною і зеленню, додаємо сіль і спеції за смаком. Для кляра в окремій мисці збиваємо 2 яйця з 2 ст. л. води. Листи лаваша можна трохи змочити водою. Викладаємо на лаваш трохи начинки, завертаємо в рулетик або трикутник, вимочуємо в клярі та викладаємо на розігріту з олією сковороду. Обсмажуємо з двох сторін до появи рум'яної скоринки.

  • Сирники з бананом

Інгредієнти: сир (200 г), яйце (1 шт.), цукор, ванільниі̆ цукор (1 пакетик), сіль, банан (1 шт.), розпушувач (1 ч. л.), борошно (100-130 г).

Приготування:

У глибокому посуді змішуємо сир, цукор, ванільний цукор, щіпку солі та яйце. Розминаємо виделкою, потім додаємо просіяне борошно і розпушувач. Банан миємо, чистимо від шкірки та ріжемо на невеликі кружечки. Беремо сирну масу, формуємо з неї круглу шайбу, в середину кладемо шматочок банана. Обвалюємо сирники в борошні. Розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо сирники з двох сторін. Подаємо зі згущеним молоком або фруктовим пюре.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MOM FOODBLOGGER (@katiny_recepti)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні