Лайм

Готуємо вдома оригінальні хот-доги з фаршем: детальний рецепт

Приготувати їх дуже просто

Влітку хочеться частіше бувати на природі та насолоджуватися яскравими фарбами. І якщо ви зібралися на пікнік, саме час подбати про ситний перекус. З собою можна взяти, наприклад, домашню шаурму або хот-доги з фаршем. theLime ділиться з вами простим рецептом, як їх приготувати.

Інгредієнти: фарш (500 г), цибуля (0,5 шт.), вода (0,25 склянки), томатний соус (450 г), сир моцарелла (8 шт.), булочка для хот-дога (8 шт.), гірчиця (2 ст. л.), мелений червоний перець (1,5 ч. л.), часник (1 зубчик), оливкова олія, сіль.

Фото: pinterest.com

Як приготувати хот-доги:

Фарш можна купити готовий, а можна взяти свинину з яловичиною і пропустити через м'ясорубку. Якщо ви хочете зробити хот-доги дітям, тоді для фаршу краще взяти індичку або куряче філе. Цибулю і часник миємо під проточною водою, чистимо від лушпиння, цибулю ріжемо, а часник можна пропустити через прес.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо на неї цибулю. Щоб вона не підгоріла, можна додати дрібку цукру. Обсмажуємо до прозорості, потім додаємо фарш, часник і спеції.

Слідом виливаємо томатну пасту, тушкуємо до готовності фаршу (близько 10-15 хвилин). В кінці пробуємо - якщо потрібно ще солимо, перчимо.

Булочки для хот-дога розрізаємо навпіл. В середину викладаємо одну паличку моцарели, а зверху - готовий фарш. Також можна посипати нарізаною зеленою цибулею або будь-якою зеленню за смаком.

Проробляємо те ж саме з іншими булочками і начинкою, а потім подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні