Лайм

Як приготувати ніжні сирники у сметанному соусі: детальний рецепт на сніданок

Ідеальний варіант сніданку для всієї родини

Якщо ви вже навчилися смажити ідеальні сирники, то спробуйте тепер приготувати цей популярний вид сніданку у новому виконанні. theLime пропонує простий рецепт сирників у сметанному соусі, який по-достоїнству оцінять всі члени вашої родини.

Інгредієнти для тіста: сир, 5% жирності (500 г), жовтки яєчні (3 шт.), цукор (50 г), борошно (50 г + для обвалювання сирників) або манна крупа (2 ст.л.), сіль ( за смаком), ванілін (на кінчику ножа), олія рослинна. Для соусу: масло вершкове (50 г), сметана, 20% жирності (100 г), мед або цукор (50 г).

Фото: pinterest.com

Щоб приготувати ніжні сирники у сметанному соусі необхідно дотримуватися наступних кроків:

Крок 1: Сир з'єднати з жовтками, додати сіль, цукор, ванілін та добре розім'яти до однорідності. Потім додати борошно або манку і знову добре перемішати. Якщо ви використовуєте манну крупу - залиште тісто на 30 хвилин для набухання.

Крок 2: Сирну масу розділити на 12 рівних частин та сформувати сирники. Смажити на олії до золотистої скоринки з обох сторін. Готові сирничкі скласти у глибоку форму.

Крок 3: Приготувати соус. Для цього потрібно з'єднати сметану, мед (цукор), вершкове масло та відправити на вогонь. Проварити кілька хвилин, кип'ятити не потрібно. Теплим соусом полити сирники і можна подавати до столу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні