Шаурма вже давно завоювала серця любителів вуличної їжі, але в таку спеку далеко не всі довіряють якості продуктів на вулицях. Найпростіший вихід для тих, хто скучив за улюбленим фастфудом - домашня шаурма, яка готується легко та дозволяє урізноманітнити інгредієнти на власний смак.
Раніше ми готували курячу шаурму з овочами, а сьогодні пропонуємо спробувати більш простий, але доволі оригінальний рецепт із ковбасою та крабовими паличками. Давайте зберемо всі необхідні інгредієнти.
Для приготування шаурми нам знадобляться: тонкий лаваш (1 шт), свіжий огірок (½ шт), крабові палички (4 шт), ковбаса варена (100 г), сир плавлений (90 г), майонез (за смаком), кетчуп (по смаку), сіль та перець (за смаком).
Як приготувати домашню шаурму:
Розділіть лаваш на дві частини. Поріжте соломкою ковбасу, огірки. Натріть сир і наріжте кільцями крабові палички.
Розкладіть лист шаурми, змастіть один його кінець майонезом. Викладіть на майонез ковбасу, огірки та трохи посоліть. Далі додайте шар крабових паличок та натріть сир. Полийте верхній шар кетчупом та звертайте лаваш, як конверт.
Змастіть сковороду маслом і підсмажте лаваш з двох сторін. Сир розплавиться, а шаурма стане теплою та злегка хрусткою. На цьому страва буде готовою.
- Читайте також на theLime, як смачно приготувати молоду картоплю в духовці. Мабуть, це один з найпростіших і найсмачніших рецептів з картоплею.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.