Лайм

Готуємо на сніданок млинці з кабачковою ікрою: покроковий рецепт

Урізноманітніть своє меню незвичним рецептом

Сезон кабачків у самому розпалі. А це означає, що потрібно встигнути по максимуму насолодитися різними стравами з цим овочем. І якщо ви вже спробували зробити кабачкову ікру, приготуйте з неї незвичні млинці на сніданок. theLime ділиться з вами смачним рецептом.

Інгредієнти: кабачкова ікра (1 л), яйця (2 шт.), борошно (300 г), манна крупа (60 г), сухарі панірувальні (2 ст. л.), сода (0,5 ст. л.), лимонна кислота (0,3 ст. л.), кріп, петрушка, зелена цибуля, сіль, приправа "Італійські трави", олія рослинна (50 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Кабачкову ікру викладаємо у велику миску. Для цього рецепта підійде як тільки що приготовлена, так і закуска з банки - якщо, наприклад, залишилася з минулої зими.

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога, потім дрібно рубаємо.

Додаємо в кабачкову ікру нарізану зелень, яйця, манку, сухарі, сіль, соду і лимонну кислоту. Останні два інгредієнти можна замінити розпушувачем для тіста - достатньо буде 1 ч. л.

Перемішуємо, потім вводимо просіяне через сито борошно і приправу "Італійські трави". У результаті повинно вийти тісто, що по консистенції нагадує густу сметану.

Беремо сковороду і розігріваємо її з рослинною олією. Викладаємо ложкою порцію тіста, формуючи круглий оладок. Обсмажуємо кожен млинець з двох сторін - до утворення золотистої скоринки.

Викладаємо обсмажені млинці на велику тарілку, застелену паперовими рушниками. Чекаємо, поки вбереться зайвий жир, а потім розкладаємо їх на порційні тарілки.

Подаємо млинці з кабачковою ікрою разом зі сметанним або будь-яким іншим соусом.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні