img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Домашнє печиво рецепт - як приготувати коржики з медом і корицею
Приготувати його дуже просто

Печемо вдома медове печиво з корицею: найсмачніший рецепт до чаю

Вівторок, 27 липня 2021, 11:16
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

У кожної господині є свій фірмовий рецепт домашніх ласощів, яким вона може похвалитися, коли раптово прийшли гості. І якщо ви вже пробували робити домашнє печиво на сковороді, радимо урізноманітнити своє меню медовим печивом із корицею. theLime ділиться з вами простим рецептом, з яким впораються навіть новачки.

Інгредієнти: борошно (200 г), вершкове масло (100 г), цукор (100 г), мед (100 г), розпушувач (1 ч. л.), сода (1 ч. л.), сіль (щіпка), мелена кориця (5 ч. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування цього печива спочатку необхідно змішати всі сухі інгредієнти. У глибоку миску просіваємо через сито борошно з розпушувачем, потім додаємо цукор, соду, сіль і мелену корицю. Все ретельно перемішуємо до однорідності.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Виймаємо з холодильника вершкове масло і нарізаємо його кубиками. Додаємо до сухих інгредієнтів і розтираємо руками в крихту. Потім додаємо до суміші рідкий мед і замішуємо тісто. За консистенцією воно повинно вийти досить щільним.

Слідом поділяємо тісто приблизно на 12 рівних частин, скочуємо з них кружечки однакового розміру.

Деко для випічки застилаємо пергаментним папером і викладаємо на нього печиво. Відзначимо, що необхідно зробити відступи між кожним, так як у процесі випічки печиво збільшиться у розмірах.

Розігріваємо духовку до 190°C і ставимо в неї деко приблизно на 10-20 хвилин - залежно від потужності вашої духовки. Потім витягуємо наше печиво - воно повинно вийти з красивим медовим відтінком і тріщинками. У теплому вигляді воно досить м'яке, а коли повністю охолоне - стає розсипчастим і хрустким.

Подаємо до чаю або кави і насолоджуємося смаком!

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Домашнє печиво рецепт - як приготувати коржики з медом і корицею
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Домашнє печиво рецепт - як приготувати коржики з медом і корицею
Приготувати його дуже просто

Печемо вдома медове печиво з корицею: найсмачніший рецепт до чаю

Вівторок, 27 липня 2021, 11:16
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

У кожної господині є свій фірмовий рецепт домашніх ласощів, яким вона може похвалитися, коли раптово прийшли гості. І якщо ви вже пробували робити домашнє печиво на сковороді, радимо урізноманітнити своє меню медовим печивом із корицею. theLime ділиться з вами простим рецептом, з яким впораються навіть новачки.

Інгредієнти: борошно (200 г), вершкове масло (100 г), цукор (100 г), мед (100 г), розпушувач (1 ч. л.), сода (1 ч. л.), сіль (щіпка), мелена кориця (5 ч. л.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування цього печива спочатку необхідно змішати всі сухі інгредієнти. У глибоку миску просіваємо через сито борошно з розпушувачем, потім додаємо цукор, соду, сіль і мелену корицю. Все ретельно перемішуємо до однорідності.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Виймаємо з холодильника вершкове масло і нарізаємо його кубиками. Додаємо до сухих інгредієнтів і розтираємо руками в крихту. Потім додаємо до суміші рідкий мед і замішуємо тісто. За консистенцією воно повинно вийти досить щільним.

Слідом поділяємо тісто приблизно на 12 рівних частин, скочуємо з них кружечки однакового розміру.

Деко для випічки застилаємо пергаментним папером і викладаємо на нього печиво. Відзначимо, що необхідно зробити відступи між кожним, так як у процесі випічки печиво збільшиться у розмірах.

Розігріваємо духовку до 190°C і ставимо в неї деко приблизно на 10-20 хвилин - залежно від потужності вашої духовки. Потім витягуємо наше печиво - воно повинно вийти з красивим медовим відтінком і тріщинками. У теплому вигляді воно досить м'яке, а коли повністю охолоне - стає розсипчастим і хрустким.

Подаємо до чаю або кави і насолоджуємося смаком!

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••