RU  UA

Lifestyle

Мінімалістичний манікюр аристократки: 10 ідей на літо без надмірностей

Якщо ви втомилися від яскравих відтінків, спробуйте такі дизайни

Влітку, як правило, хочеться насичених фарб як в одязі, так і в макіяжі та манікюрі. Але якщо ви втомилися від яскравих поєднань на нігтях, спробуйте зробити мінімалістичний манікюр у нюдових відтінках. theLime зробив для вас добірку з креативними дизайнами.

Якщо ви постійно робите манікюр з різним декором, в цей раз поекспериментуйте з однотонним покриттям, наприклад, білого або молочного відтінку.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - класичний французький манікюр. Такий дизайн завжди виграшно виглядатиме на нігтях і підкреслить ваш бездоганний смак і статус.

Фото: pinterest.com

А для тих панянок, хто втомився від класики, пропонуємо урізноманітнити френч скошеним дизайном і чорним кольором. Такий варіант на нігтях буде виглядати досить лаконічно, але в той же час привертати увагу оточуючих.

Фото: pinterest.com

Також можна поекспериментувати, покривши ніготь лаком не в повному обсязі, а трохи відступивши від краю. Такий дизайн можна доповнити будь-якою геометрією.

Фото: pinterest.com

Трендовий дизайн із хвилястими лініями можна зробити не тільки в яскравих відтінках, але і в чорно-білих. Особливо гарно такий манікюр буде виглядати на нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: pinterest.com

Урізноманітнити напівпрозоре покриття можна білими точками різного розміру. Ви можете прикрасити кожен ніготь одним і тим же візерунком, або ж різними.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант - геометрія на нігтях. Для початку покрийте все нігті однотонним базовим покриттям, а потім зробіть декілька ліній білим або чорним відтінком.

Фото: pinterest.com

Якщо ви любите квіткові принти не тільки в одязі, а й на нігтях, урізноманітніть класичний манікюр наклейкою або стемпінгом із зображенням листків і квітів.

Фото: pinterest.com

Для більш сміливих модниць радимо зробити матовий манікюр. Урізноманітнити його можна дизайном з ефектом мармуру.

Фото: pinterest.com

А якщо ви збираєтеся відвідати святковий захід, урізноманітніть однотонний манікюр дизайном із павутинкою і сріблястими відблисками. Такий манікюр точно буде привертати увагу оточуючих.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодиака, которым удастся улучшить финансовое состояние этим летом - это Тельцы, Девы, Скорпионы и Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Как разводить фитоспорин для обработки помидоров и другой рассады перед высадкой в открытую почву - приготовление раствора фитоспорина

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Какие варианты маникюра в нюдовых оттенках присмотреть на выпускной вечер, чтобы дополнить образ и выделяться из серой толпы