Всупереч популярній омані, кабачки в клярі можна приготувати доволі швидко. На відміну від класичного рецепту , смажити овочі в клярі по шматочку не потрібно, що істотно заощаджує час та додає в раціон різноманітності.

Щоб приготувати кабачки в клярі, зберемо наступні продукти: кабачки (200 г), яйце (1 шт), борошно (1-2 ст. ложки), часник (1 зубчик), олія.

Фото: Pixabay

Як посмажити смачні кабачки в клярі:

Ретельно промийте кабачки. Обітріть насухо і відріжте краї. Далі поріжте овочі соломкою.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Збийте в окремій посудині яйце, а в процесі поступово додайте борошно. Якщо тісто вийшло дуже густим, до нього можна додати 1-2 столові ложки води.

Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Опустіть кабачки в кляр, добре перемішайте та викладіть на сковороду рівним шаром. Тісто, яке залишилося, можна налити на кабачки зверху.

Обсмажте кабачки по обидва боки до появи золотистої скоринки. На цьому ваша страва буде готовою.

Смак кабачків у клярі чудово підкреслює простий соус: змішайте соєвий соус з подрібненим часником і подавайте до страви.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.