Лайм

Як посмажити смачні кабачки у клярі до вечері: простий рецепт

Приготувати таку закуску можна за 15-20 хвилин

Всупереч популярній омані, кабачки в клярі можна приготувати доволі швидко. На відміну від класичного рецепту , смажити овочі в клярі по шматочку не потрібно, що істотно заощаджує час та додає в раціон різноманітності.

Щоб приготувати кабачки в клярі, зберемо наступні продукти: кабачки (200 г), яйце (1 шт), борошно (1-2 ст. ложки), часник (1 зубчик), олія.

Фото: Pixabay

Як посмажити смачні кабачки в клярі:

Ретельно промийте кабачки. Обітріть насухо і відріжте краї. Далі поріжте овочі соломкою.

Збийте в окремій посудині яйце, а в процесі поступово додайте борошно. Якщо тісто вийшло дуже густим, до нього можна додати 1-2 столові ложки води.

Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Опустіть кабачки в кляр, добре перемішайте та викладіть на сковороду рівним шаром. Тісто, яке залишилося, можна налити на кабачки зверху.

Обсмажте кабачки по обидва боки до появи золотистої скоринки. На цьому ваша страва буде готовою.

Смак кабачків у клярі чудово підкреслює простий соус: змішайте соєвий соус з подрібненим часником і подавайте до страви.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Знайдіть унікальну сніжинку - на цю зимову головоломку вам дається 11 секунд

Знайдіть на новій головоломці унікальну сніжинку за 11 секунд

Знаменита Смідинська капуста по-новому - сучасна версія делікатесу з Волині

Блогерка показала, як приготувати знамениту смідинську капусту вдома - сучасний рецепт в духовці

Ніяких плям і розводів: три найкращі способи миття дзеркал

Експерти розповіли, як вимити дзеркала і надати їм ідеальний блиск без розводів і смуг