Лайм

Як приготувати смачну шарлотку з персиком за годину: простий рецепт

Побалуйте своїх рідних незвичним десертом

Чимало господинь полюбляють експериментувати на кухні, додаючи в класичні рецепти нові інгредієнти. І якщо ви вже готували традиційну шарлотку з яблуками, спробуйте зробити її з персиками. theLime ділиться з вами перевіреним і швидким рецептом.

Інгредієнти: персики (4-6 шт.), борошно (1 склянка), цукор (1 ст.), яйця (4 шт.), розпушувач для тіста (1 ч. л.), цукрова пудра (для посипки).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Борошно і розпушувач просіюємо через сито - це можна зробити навіть кілька разів, щоб випічка вийшла повітряною.

Потім в іншому посуді збиваємо яйця з цукром - бажано, щоб яйця були кімнатної температури. Далі змішуємо за допомогою вінчика яєчну суміш з борошняною - вийде рідке тісто, що по консистенції нагадує густу сметану.

Персики промиваємо під проточною водою, виймаємо кісточки і нарізаємо великими шматочками. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом або застилаємо пергаментним папером. Викладаємо нарізані шматочки персика в форму.

Заздалегідь розігріваємо духовку до 180°С. Заливаємо шматочки персиків тістом і розрівнюємо силіконовою лопаткою. Ставимо форму в гарячу духовку і випікаємо приблизно 40 хвилин.

Готовність шарлотки можна перевірити за допомогою дерев'яної шпажки або зубочистки.

Подаємо апетитну шарлотку, посипавши її зверху цукровою пудрою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину