Напередодні вихідних кожна господиня замислюється, які страви їй приготувати, щоб здивувати своїх близьких. І якщо ви вже робили пасту з морепродуктами, урізноманітніть ваше меню спагеті з баклажанами. theLime ділиться з вами найпростішим рецептом.
Інгредієнти: спагеті (200 г), баклажани (1 шт.), помідор (1 шт.), часник (1 зубчик), оливкова олія.
Приготування:
Беремо невелику каструлю і кип'ятимо в ній воду, потім солимо її та кидаємо спагеті з твердих сортів пшениці. Відварюємо їх близько 7-10 хвилин або стільки часу, скільки вказано на упаковці.
Баклажани промиваємо в проточній воді, витираємо насухо чистим рушником, нарізаємо спочатку на пластини, а потім довгою соломкою.
Помідор споліскуємо в воді та нарізаємо середнім кубиком. Часник чистимо від лушпиння і тремо на терці або пропускаємо через прес.
Розігріваємо сковороду з оливковою олією і обсмажуємо на ній баклажани до напівпрозорого стану. Потім додаємо до них нарізаний помідор, солимо, перчимо і тушкуємо до готовності.
У самому кінці додаємо часник, перемішуємо і через пару хвилин знімаємо з вогню.
Викладаємо на тарілку спагеті, а зверху - обсмажені овочі. Подаємо до столу.
- Раніше ми розповіли, як приготувати спагетті з кабачка.
- Читайте також на theLime про 5 оригінальних рецептів із TikTok, які легко повторити вдома на вечерю.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.