Лайм

Як смачно приготувати спагеті з баклажанами: детальний рецепт

Урізноманітніть такою стравою звичне меню

Напередодні вихідних кожна господиня замислюється, які страви їй приготувати, щоб здивувати своїх близьких. І якщо ви вже робили пасту з морепродуктами, урізноманітніть ваше меню спагеті з баклажанами. theLime ділиться з вами найпростішим рецептом.

Інгредієнти: спагеті (200 г), баклажани (1 шт.), помідор (1 шт.), часник (1 зубчик), оливкова олія.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Беремо невелику каструлю і кип'ятимо в ній воду, потім солимо її та кидаємо спагеті з твердих сортів пшениці. Відварюємо їх близько 7-10 хвилин або стільки часу, скільки вказано на упаковці.

Баклажани промиваємо в проточній воді, витираємо насухо чистим рушником, нарізаємо спочатку на пластини, а потім довгою соломкою.

Помідор споліскуємо в воді та нарізаємо середнім кубиком. Часник чистимо від лушпиння і тремо на терці або пропускаємо через прес.

Розігріваємо сковороду з оливковою олією і обсмажуємо на ній баклажани до напівпрозорого стану. Потім додаємо до них нарізаний помідор, солимо, перчимо і тушкуємо до готовності.

У самому кінці додаємо часник, перемішуємо і через пару хвилин знімаємо з вогню.

Викладаємо на тарілку спагеті, а зверху - обсмажені овочі. Подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Бояться бути покинутими: знаки Зодіаку, які можуть бути власниками у стосунках

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які звикли демонструвати домінуючу поведінку у стосунках - у списку опинилися Тельці, Скорпіони, Леви

Ніжні сосиски в тісті з листкового тіста: приготуйте їх за цим простим рецептом

Як у домашніх умовах зробити смачні сосиски в листковому тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню або взяти їх із собою на перекус

Як позбутися довгоносика на полуниці: народний спосіб боротьби зі шкідником

За допомогою яких перевірених народних методів можна позбутися довгоносика на полуниці до цвітіння та плодоношення, а також після