Лайм

Як смачно приготувати спагеті з баклажанами: детальний рецепт

Урізноманітніть такою стравою звичне меню

Напередодні вихідних кожна господиня замислюється, які страви їй приготувати, щоб здивувати своїх близьких. І якщо ви вже робили пасту з морепродуктами, урізноманітніть ваше меню спагеті з баклажанами. theLime ділиться з вами найпростішим рецептом.

Інгредієнти: спагеті (200 г), баклажани (1 шт.), помідор (1 шт.), часник (1 зубчик), оливкова олія.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Беремо невелику каструлю і кип'ятимо в ній воду, потім солимо її та кидаємо спагеті з твердих сортів пшениці. Відварюємо їх близько 7-10 хвилин або стільки часу, скільки вказано на упаковці.

Баклажани промиваємо в проточній воді, витираємо насухо чистим рушником, нарізаємо спочатку на пластини, а потім довгою соломкою.

Помідор споліскуємо в воді та нарізаємо середнім кубиком. Часник чистимо від лушпиння і тремо на терці або пропускаємо через прес.

Розігріваємо сковороду з оливковою олією і обсмажуємо на ній баклажани до напівпрозорого стану. Потім додаємо до них нарізаний помідор, солимо, перчимо і тушкуємо до готовності.

У самому кінці додаємо часник, перемішуємо і через пару хвилин знімаємо з вогню.

Викладаємо на тарілку спагеті, а зверху - обсмажені овочі. Подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні