Лайм

Як приготувати смачний фарширований перець з куркою і сиром: рецепт

Зробити таку страву простіше простого

Осінь балує нас великою кількістю овочів, з якими можна придумати чимало смачних і корисних страв. І якщо ви пробували робити кабачки під сиром у духовці, радимо приготувати фаршировані перці з куркою, які стануть відмінним варіантом для вечері. theLime ділиться з вами простим і смачним рецептом.

Інгредієнти: куряче філе (200-300 г), цибуля (1 шт.), морква (1 шт.), перець болгарський (4 шт.), сир твердий (70-100 г), перець духмяний мелений, сіль, спеції за смаку.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо під водою, обрізаємо прожилки, нарізаємо дрібними кубиками.

Луч очищаємо від лушпиння, споліскуємо і рубаємо досить дрібно. Моркву чистимо, промиваємо і тремо на терці.

Твердий сир також тремо на терці. Частину його відразу ж відкладаємо в сторону, щоб потім посипати фаршировані перці зверху.

Болгарський перець промиваємо під водою, розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо насіння і білі прожилки.

У глибокій мисці змішуємо куряче філе, цибулю, моркву і сир. Солимо і перчимо до смаку. Потім викладаємо начинку в очищені від насіння половинки болгарського перцю.

Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо на неї фаршировані перці. Сиром можна посипати відразу - тоді утвориться запечена скоринка, або ж в кінці запікання - якщо ви любите злегка розплавлений сир.

Розігріваємо духовку до 190°С і ставимо перці в неї. Запікаємо близько 40 хвилин. Спочатку можна накрити їх фольгою, а через 20-25 хвилин зняти її, щоб на фаршированих перцях утворилася рум'яна скоринка.

Дістаємо з духовки і даємо страві трохи охолонути. Зверху можна прикрасити свіжою зеленню.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину