Лайм

Готуємо на сніданок ароматні сирні вафлі: покроковий рецепт

Зробити їх простіше простого

Чимало господинь полюбляють експериментувати зі стравами на сніданок, щоб із самого ранку порадувати свою сім'ю. І якщо ви пробували робити ароматні вівсяні млинці на молоці, урізноманітніть ваше меню сирними вафлями, які точно сподобаються і дітям, і дорослим. theLime ділиться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), молоко (50 мл), пшеничне борошно (100 г), розпушувач (1 ч. л.), соняшникова олія (25 мл), мелений коріандр (за смаком), твердий сир (90 г), сіль (за смаком).

Фото: pixabay.com


Приготування:

Беремо глибоку миску і розбиваємо в неї яйця, потім додаємо до них трохи солі та цукру, а також молоко. Збиваємо все разом міксером або вінчиком вручну, поки на поверхні не з'являться бульбашки.

Потім додаємо розпушувач і перемішуємо - він необхідний для того, щоб вафлі вийшли пишними.

Слідом всипаємо борошно і мелений коріандр або будь-які інші спеції на ваш смак. Потім вливаємо соняшникову або оливкову олію і перемішуємо все разом міксером близько 30 секунд.

Твердий сир тремо на дрібній терці та додаємо в тісто, розмішуємо. Воно повинно вийти не занадто рідким.

Включаємо вафельницю і розігріваємо її відповідно до інструкції. Змащуємо її пластини рослинною олією за допомогою силіконового пензлика та викладаємо порцію тіста. Закриваємо кришку і випікаємо вафлі 3-5 хвилин - в залежності від потужності.

Коли вафлі трохи підрум'яняться - акуратно знімаємо їх. Найкраще це робити кулінарними щипцями з термостійкими захватами, щоб не обпектися і не пошкодити покриття вафельниці.

Подаємо незвичний сніданок до столу і насолоджуємося смаком!

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні