RU  UA

Lifestyle

11 ідей манікюру із золотом, які не виглядають чудернацьки: як не переборщити з трендом

Урізноманітніть свій образ сміливим дизайном

Осінь - не привід для смутку. А якщо погода за вікном зовсім не радує, саме час підняти собі настрій новим манікюром. І якщо ви вже робили в цьому сезоні манікюр у червоних відтінках, радимо також урізноманітнити його золотими елементами. theLime ділиться з вами сміливими ідеями такого дизайну.

Тим, хто любить мінімалістичний манікюр, радимо покрити нігті однотонним напівпрозорим лаком. Зверху нанести хаотичні мазки золотистим відтінком.

А якщо ви - любителька нюдового манікюру, зробіть на бежевому покритті ніжні відблиски іншим кольором, а також акценти за допомогою золотистої фольги.

Також золотом можна розбавити дизайн "перепелине яйце", що вже встиг полюбитись багатьом. Покрийте нігті одним кольором, а зверху нанесіть чорні точки різних розмірів. Доповніть манікюр золотою фольгою.

Класичний френч також можна урізноманітнити золотистими елементами. Наприклад, нанесіть на основну частину нігтя напівпрозорий лак з дрібними шимерними блискітками, а на кінчики - втірку з ефектом золота.

Якщо ви володарка довгих нігтів мигдалеподібної форми - покрийте їх ніжно-зеленим відтінком і доповніть золотистими лініями різної товщини та легкими мазками або ж стемпінгом.

Ще один варіант для довгих нігтів - з матовим топом. На частину з них нанесіть чорний лак, а на іншу - прозорий, а також зробіть кілька прямих ліній золотистим відтінком.

Цікавий дизайн можна зробити і на коротких нігтях. Візуально розділіть ніготь на дві частини - нижню покрийте насиченим темним відтінком, а верхню - залиште прозорою. А на місці їх стику зробіть мазки золотистим кольором.

Ще одне сміливе поєднання - червоний і золото. Покрийте основну частину нігтів яскраво-червоним відтінком, а один або два - лаком із золотими блискітками.

Гарно на нігтях виглядає дизайн із золотистою фольгою і стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету. Такий нейл-арт можна поєднувати з однотонним або різнобарвним манікюром.

Продовжують залишатися у трендах анімалістичні принти. Наприклад, зробіть сміливий манікюр з імітацією плям леопарда, які можна урізноманітнити золотистими мазками.

Ще одне яскраве поєднання - покрийте нігті однотонним покриттям, наприклад, зеленим, а зверху нанесіть наклейки або стемпінг із квітковими та листяними візерунками. Доповніть дизайн яскравими золотистими мазками або фольгою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Какие дни по лунному календарю наиболее благоприятные для высадки рассады помидоров в открытую почву, а также как нужно подготовить растения

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Как в домашних условиях приготовить пасту карбонару с сыром пармезан и подчеревком, чтобы разнообразить свое меню и побаловать семью

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали самые скрытные знаки Зодиака, которые не показывают свои истинные чувства - Скорпион, Водолей, Козерог