Лайм

Як приготувати млинці на молоці: простий рецепт без цукру

Ніжну страву можна їсти з начинкою та без

Традиційні тонкі млинці на молоці можна зробити більш солодкими та оригінальними, якщо додати в тісто банан. Такий рецепт не тільки урізноманітнить звичну страву, але й допоможе грамотно використати перезрілий фрукт, який ніхто не хоче з'їсти.

Фото: pxhere.com

Для приготування бананових млинців на молоці вам знадобляться такі інгредієнти: яйця – 2 шт., молоко – 0,5 л, банан – 1 шт., борошно – 130 г, сіль – 1 щіпка, рослинна олія – 2 столові ложки.

Млинці можна готувати без цукру, використовуючи банан як підсолоджувач. Якщо ж вам до смаку солодші млинці, додайте в тісто 1 столову ложку цукру.

Як зробити тісто для тонких млинців:

Додайте в миску молоко, яйця та нарізаний невеликими шматочками стиглий банан. Пюруйте блендером або міксером до однорідності.

Просійте борошно, змішайте його з сіллю і цукром, додайте до молочно-яєчної суміші та ще раз збийте. Бажано, щоб у тісті для млинців не було грудочок – так вони вийдуть ніжними та "повітряними".

Додайте в тісто олію і перемішайте. Тепер млинці готові до випікання.

Змастіть сковороду олією, добре розігрійте і влийте ополоником тісто. Щоб воно рівномірно розподілилося і не прилипало, сковороду можна трохи похитувати вліво-вправо.

Млинець випікайте до золотистого кольору, переверніть за допомогою лопатки та підрум'яньте з другого боку.

Готові бананові млинці можна їсти з начинкою чи без. Вони чудово поєднуються з бананом, шоколадом, ягодами, арахісовою пастою та джемом.

Фото: ccnull.de

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Які моделі жіночих шортів придивитися на літо 2024 року, а також з яким взуттям та одягом їх поєднувати, щоб виглядати стильно