Лайм

Як приготувати млинці на молоці: простий рецепт без цукру

Ніжну страву можна їсти з начинкою та без

Традиційні тонкі млинці на молоці можна зробити більш солодкими та оригінальними, якщо додати в тісто банан. Такий рецепт не тільки урізноманітнить звичну страву, але й допоможе грамотно використати перезрілий фрукт, який ніхто не хоче з'їсти.

Фото: pxhere.com

Для приготування бананових млинців на молоці вам знадобляться такі інгредієнти: яйця – 2 шт., молоко – 0,5 л, банан – 1 шт., борошно – 130 г, сіль – 1 щіпка, рослинна олія – 2 столові ложки.

Млинці можна готувати без цукру, використовуючи банан як підсолоджувач. Якщо ж вам до смаку солодші млинці, додайте в тісто 1 столову ложку цукру.

Як зробити тісто для тонких млинців:

Додайте в миску молоко, яйця та нарізаний невеликими шматочками стиглий банан. Пюруйте блендером або міксером до однорідності.

Просійте борошно, змішайте його з сіллю і цукром, додайте до молочно-яєчної суміші та ще раз збийте. Бажано, щоб у тісті для млинців не було грудочок – так вони вийдуть ніжними та "повітряними".

Додайте в тісто олію і перемішайте. Тепер млинці готові до випікання.

Змастіть сковороду олією, добре розігрійте і влийте ополоником тісто. Щоб воно рівномірно розподілилося і не прилипало, сковороду можна трохи похитувати вліво-вправо.

Млинець випікайте до золотистого кольору, переверніть за допомогою лопатки та підрум'яньте з другого боку.

Готові бананові млинці можна їсти з начинкою чи без. Вони чудово поєднуються з бананом, шоколадом, ягодами, арахісовою пастою та джемом.

Фото: ccnull.de

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні