Лайм

Як приготувати на Новий рік класичний Крабов'є: простий рецепт салату

Побалуйте гостей та домочадців смачною стравою

Крабовий салат - улюблена багатьма страва, без якої важко уявити новорічний стіл. Склад цього святкового делікатесу може бути різним, але спосіб приготування завжди незмінний - простий та швидкий. Пропонуємо приготувати салат, який порадує любителів крабових паличок і стане чудовою заміною класичному Олів'є.

З крабових паличок можна готувати не лише салати на Новий рік, а й закуски. Раніше ми розповідали, як приготувати м'ясні рулети із цим продуктом, а тепер поділимося перевіреним рецептом Крабов'є.

Фото: Pinterest

Інгредієнти: яйця (4 шт.), свіжий огірок (1 шт.), консервована кукурудза (150 г), крабові палички (240 г), зелена цибуля (кілька пір'я), майонез (3 ст.л.), сіль, перець (за смаком).

Спосіб приготування:

Яйця зваріть та наріжте середніми кубиками. У такий же спосіб подрібніть крабові палички (замість них можна використовувати крабове м'ясо). Те саме проробіть і з огірком.

Зелену цибулю вимийте, обсушіть паперовим рушником і подрібніть. З кукурудзи злийте непотрібну рідину.

Усі інгредієнти помістіть у глибокий салатник. Посоліть, поперчіть, заправте майонезом та акуратно перемішайте. Подавати на стіл можна порційно або в одному посуді.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець

Сезон в розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну шарлотку з ревенем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину чи гостей

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити