Салат Олів'є - класика, без якої важко уявити новорічний стіл. Але що робити, якщо традиційний рецепт вже набрид? Раніше ми пропонували урізноманітнити цю страву язиком та соусом песто, а тепер розповімо, як його перетворити на рулет.
Закуски на Новий рік завжди мають великий попит, тому така подача точно порадує гостей і вони проситимуть цей оригінальний рецепт салату Олів'є. Приготуйте класику по-новому, і вона стане зіркою на вашому столі.
Інгредієнти: лаваш (1 лист), картопля (2 шт.), морква (1 шт.), яйця (2 шт.), варена ковбаса (120 г), огірки солоні (2 шт.), вершковий сир (2 ст. л.), майонез (2 ст. л.).
Спосіб приготування:
Овочі та яйця відваріть, остудіть та очистіть. Натріть на дрібній тертці та розкладіть по окремих ємностях. Ковбасу та огірки теж натріть.
Лаваш розстеліть на поверхні та змастіть його вершковим сиром. Починайте укладати шари: перший – ковбаса, другий – морква, третій – картопля. Далі викладіть огірки та зробіть сітку з майонезу. Зверху посипте тертими яйцями і заверніть у рулет.
Готову страву наріжте скибочками і одразу подавайте до столу, щоб лаваш не встиг розм'якнути.
Подивитися цю публікацію в Instagram
- Раніше ми розповідали, як приготувати салат Олів'є з куркою та без майонезу. Для заправки такого салату використовують йогурт із гірчицею, яка надає страві пікантної гостроти.
- Читайте також, як урізноманітнити салат Олів'є на Новий рік-2022 , замінивши варену ковбасу креветками та червоною рибою.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.