Лайм

Як приготувати Олів'є в лаваші: рецепт новорічної закуски

Спробуйте незвичну подачу, яка здивує навіть гурманів

Салат Олів'є - класика, без якої важко уявити новорічний стіл. Але що робити, якщо традиційний рецепт вже набрид? Раніше ми пропонували урізноманітнити цю страву язиком та соусом песто, а тепер розповімо, як його перетворити на рулет.

Закуски на Новий рік завжди мають великий попит, тому така подача точно порадує гостей і вони проситимуть цей оригінальний рецепт салату Олів'є. Приготуйте класику по-новому, і вона стане зіркою на вашому столі.

Фото: Кадр із відео

Інгредієнти: лаваш (1 лист), картопля (2 шт.), морква (1 шт.), яйця (2 шт.), варена ковбаса (120 г), огірки солоні (2 шт.), вершковий сир (2 ст. л.), майонез (2 ст. л.).

Спосіб приготування:

Овочі та яйця відваріть, остудіть та очистіть. Натріть на дрібній тертці та розкладіть по окремих ємностях. Ковбасу та огірки теж натріть.

Лаваш розстеліть на поверхні та змастіть його вершковим сиром. Починайте укладати шари: перший – ковбаса, другий – морква, третій – картопля. Далі викладіть огірки та зробіть сітку з майонезу. Зверху посипте тертими яйцями і заверніть у рулет.

Готову страву наріжте скибочками і одразу подавайте до столу, щоб лаваш не встиг розм'якнути.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Готувати Здорово (@cook_great)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні