Лайм

3 салати з кукурудзою, які прикрасять новорічний стіл: прості рецепти

Швидкі та смачні страви урізноманітнять святкове меню

Солодка консервована кукурудза - один із найпопулярніших інгредієнтів для святкових салатів. Вона чудово поєднується з куркою, ковбасою, сиром, овочами, а також з майонезом та іншими заправками для салатів. Читайте на theLime три простих рецепти з кукурудзою, які точно не залишаться без уваги на Новий рік-2022.

Салат з кукурудзою та куркою

Для приготування цього популярного святкового салату візьміть 300 г відвареного курячого м'яса, 3 варені круто яйця, 200 г консервованої кукурудзи, 1 огірок, 150 г білого несолодкого йогурту або 80 г майонезу, сіль, перець, петрушку.

Розділіть куряче м'ясо на невеликі шматочки або наріжте кубиками. Натріть варені яйця на середній тертці, поріжте огірок малими скибочками. Усі інгредієнти з'єднайте у мисці та змішайте з йогуртом або майонезом. Подавати такий салат на Новий рік-2022 можна як у піалі, так і у порційних склянках.

Фото: pinterest.com

Салат з кукурудзою та ковбасою

Такий салат відомий під назвою Їжачок і буде чудовою закускою на Новий рік. Інгредієнти: 140 г консервованої кукурудзи, 100 г копченої ковбаси, 100 г твердого сиру, 3 варені круто яйця, 1 зубчик часнику і 80 г майонезу, сіль і перець за смаком.

Яйця та ковбасу наріжте кубиками, сир натріть на великій тертці, зубчик часнику роздавіть. Усі компоненти салату змішайте та заправте майонезом. Подаючи на стіл, блюдо можна прикрасити сухариками.

Фото: pinterest.com

Салат з кукурудзою без майонезу

Такий смачний салат на святковий стіл готується всього 30 хвилин, але сподобається гостям. Приготуйте його з 400 г курячого філе, 40 г оливок, 1 авокадо, 1 помідора, 1 огірка, 1 червоного болгарського перцю, 1 моркви, 100 г консервованої кукурудзи, 70 г зеленого салату, 10 г базиліку, 2 ст. л. оливкової олії та петрушки.

Відваріть, а краще обсмажте або запечіть куряче філе, наріжте скибочками. Моркву натріть на тертці, огірки наріжте півкільцями, перець – соломкою, помідори та авокадо – кубиками, оливки – кружечками, салат порвіть. У великій мисці змішайте інгредієнти, посоліть і поперчіть за смаком, додайте петрушку і базилік, заправте оливковою олією.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Врівноважені та сильні: які знаки Зодіаку найбільш впевнені у собі

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найбільш впевнені у собі – Овен, Лев, Стрілець

Як приготувати полуничне морозиво-сендвіч з трьох інгредієнтів: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачне морозиво-сендвіч з полуничною начинкою, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини 

Чим підживлювати помідори, перець і баклажани у червні: найкращі добрива

У червні помідори, перець та баклажани потрібно підживити мінеральними добривами – як розводити і використовувати кальцій, магній, бор