Лайм

Як не нудно зустріти Новий рік удома: 5 ідей для пари

Зробіть святкову ніч незабутньою

Зовсім скоро настане найочікуваніша ніч у році, і багато хто хоче, щоб вона пройшла ненудно. Незабутнім свято роблять аж ніяк не новорічні страви чи пишне гуляння, а люди, що знаходяться поруч. Якщо ви вирішили зустріти Новий рік 2022 удвох, то варто заздалегідь все спланувати.

Як зустріти Новий рік 2022: ідеї для пари

Під час підготовки до свята важливо врахувати бажання партнера – тоді святкування по-справжньому буде приємним. Ми підготували для вас цікаві ідеї на Новий рік, які зроблять новорічну ніч незабутньою.

Фото: Pixabay

Створіть новорічну атмосферу разом

Обов'язково готуйтеся до свята удвох: наряджайте ялинку разом, прикрашайте квартиру, готуйте новорічні страви. Створюйте святковий затишок під усіма улюблені "Happy New Yea" та "We wish you a Merry Christmas" і тоді новорічний настрій вам обом точно забезпечено.

Фото: Pixabay

Романтична вечеря

Якщо ви плануєте зустріти Новий рік традиційно за столом, то приготуйте романтичну вечерю. Тільки від "тазика" Олів'є доведеться відмовитися, адже ви хочете приємного продовження вечора? Виберіть легкі та вишукані закуски, запасіться шампанським або іншими неміцними напоями, запаліть свічки і ми гарантуємо, що цей Новий рік ви згадуватимете ще багато разів.

Фото: Pixabay

Піжамна вечірка

Для тих, кому не хочеться застілля, пропонуємо влаштувати піжамну вечірку. Одягайте свої затишні костюми, беріть смаколики і залазьте в ліжко для перегляду новорічних фільмів. Якщо не знаєте, які комедії вибрати в новорічну ніч, дивіться нашу добірку - ці картини подарують вам святковий настрій.

Фото: Pixabay

Маскарад з "перчинкою"

Якщо в новорічну ніч хочеться веселощів, то влаштуйте костюмовану вечірку, що плавно переходить у стриптиз. Переодягніться в улюблених героїв і привітайте один одного "по-дорослому". Таке святкування Нового року ще довго розбурхуватиме ваші спогади.

Фото: Pixabay

Сюрприз для другої половинки

Багато хто купує подарунки "на замовлення" коханої людини і дарують їх до настання Нового року. Проте кожен чекає на сюрприз під ялинкою, як у дитинстві. Подаруйте своїй половинці презент, коли годинник проб'є 12, і ви побачите цю непідробну радість. Нехай це буде щось незначне, але обов'язково матиме сенс лише для вас двох.

Фото: Pixabay

  • Раніше ми розповідали про безпрограшні подарунки, які завжди можна покласти під ялинку. Ідеї на будь-який смак в останні дні перед Новим роком.
  • Дізнайтесь, що подарувати дівчині на Новий рік. theLime ділиться з вами небанальними ідеями подарунків не за всі гроші світу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям