img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Рисові тефтелі рецепт - як приготувати у томатному соусі
Урізноманітніть звичне меню взимку

Як приготувати смачні тефтелі у томатному соусі: простий рецепт

Середа, 19 січня 2022, 07:47
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Щодня багато господинь задаються питанням – що приготувати, щоб страва була не тільки ситною, але й смачною. І якщо ви вже робили соковитий стейк із лосося на вечерю, цього разу поекспериментуйте з тефтелями з рису в томатному соусі. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: свинячий або яловичий фарш (500 г), рис (0,5 склянки), цибуля ріпчаста (2 шт.), морква (1 шт.), томатна паста (3-4 ст. л.), борошно (для панірування), морська сіль, хмелі-сунелі, чорний мелений перець, рослинна олія.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Рис промиваємо під проточною водою кілька разів. Ставимо на плиту каструлю з водою, всипаємо промитий рис і доводимо до кипіння, потім варимо майже до готовності. Зливаємо воду і чекаємо, поки він охолоне.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Одну цибулину очищаємо від лушпиння, нарізаємо дуже дрібно.

Фарш можна купити готовий в магазині або взяти свинину або яловичину, порубати м'ясо на невеликі скибочки і пропустити їх через м'ясорубку. Змішуємо в мисці рис, що охолонув, нарізану цибулю і фарш, додаємо сіль, перець та інші спеції за смаком. Залишаємо у такому вигляді на деякий час.

Потім розігріваємо сковороду з рослинною олією. З фаршу формуємо невеликі кульки – тефтелі та обвалюємо їх у борошні з усіх боків. Викладаємо їх на розпечену сковороду і обсмажуємо кілька хвилин на сильному вогні з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Потім перекладаємо у каструлю з товстим дном.

Для приготування томатного соусу промиваємо під проточною водою цибулю та моркву, потім очищаємо їх та нарізаємо. Моркву можна натерти на великій терці.

У розігріту з олією сковороду викладаємо овочі та обсмажуємо їх. Солимо і додаємо до них томатну пасту. Потім доливаємо трохи бульйону, якщо є, або води.

Ставимо на вогонь каструлю з тефтелями і заливаємо їх томатним соусом. Накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 20-25 хвилин до готовності.

Потім викладаємо тефтелі з рисом на тарілки, поливаємо соусом і подаємо з овочами або дрібно нарубаною зеленню до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Рисові тефтелі рецепт - як приготувати у томатному соусі
img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Рисові тефтелі рецепт - як приготувати у томатному соусі
Урізноманітніть звичне меню взимку

Як приготувати смачні тефтелі у томатному соусі: простий рецепт

Середа, 19 січня 2022, 07:47
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Щодня багато господинь задаються питанням – що приготувати, щоб страва була не тільки ситною, але й смачною. І якщо ви вже робили соковитий стейк із лосося на вечерю, цього разу поекспериментуйте з тефтелями з рису в томатному соусі. theLime підібрав для вас простий рецепт.

Інгредієнти: свинячий або яловичий фарш (500 г), рис (0,5 склянки), цибуля ріпчаста (2 шт.), морква (1 шт.), томатна паста (3-4 ст. л.), борошно (для панірування), морська сіль, хмелі-сунелі, чорний мелений перець, рослинна олія.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Рис промиваємо під проточною водою кілька разів. Ставимо на плиту каструлю з водою, всипаємо промитий рис і доводимо до кипіння, потім варимо майже до готовності. Зливаємо воду і чекаємо, поки він охолоне.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Одну цибулину очищаємо від лушпиння, нарізаємо дуже дрібно.

Фарш можна купити готовий в магазині або взяти свинину або яловичину, порубати м'ясо на невеликі скибочки і пропустити їх через м'ясорубку. Змішуємо в мисці рис, що охолонув, нарізану цибулю і фарш, додаємо сіль, перець та інші спеції за смаком. Залишаємо у такому вигляді на деякий час.

Потім розігріваємо сковороду з рослинною олією. З фаршу формуємо невеликі кульки – тефтелі та обвалюємо їх у борошні з усіх боків. Викладаємо їх на розпечену сковороду і обсмажуємо кілька хвилин на сильному вогні з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Потім перекладаємо у каструлю з товстим дном.

Для приготування томатного соусу промиваємо під проточною водою цибулю та моркву, потім очищаємо їх та нарізаємо. Моркву можна натерти на великій терці.

У розігріту з олією сковороду викладаємо овочі та обсмажуємо їх. Солимо і додаємо до них томатну пасту. Потім доливаємо трохи бульйону, якщо є, або води.

Ставимо на вогонь каструлю з тефтелями і заливаємо їх томатним соусом. Накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 20-25 хвилин до готовності.

Потім викладаємо тефтелі з рисом на тарілки, поливаємо соусом і подаємо з овочами або дрібно нарубаною зеленню до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••