Лайм

Як приготувати ніжні рибні котлети з хека: простой рецепт

Страва порадує смаком та ароматом

У багатьох господарок є улюблені рецепти котлет, які вони навчилися готувати досконало. Але якщо вам захочеться поекспериментувати зі смаками, можна навчитися новим кулінарним трюкам. Раніше ми розповідали, як зробити смачні рубані котлети з курячого філе, а тепер ділимося рецептом рибних котлет.

Інгредієнти: філе хека (800 г), цибуля (1 шт.), яйце (1 шт.), вівсяні пластівці (½ склянки), білий йогурт (2 ст.л.), борошно (3 ст.л.), кріп, сіль і перець за смаком.

Фото: Getty Images

Приготування:

Подрібніть у блендері вівсянку (також у магазинах можна знайти пластівці дрібного помелу). Дрібно наріжте цибулю і змішайте її з яйцем.

Філе хека промийте і зробіть фарш за допомогою м'ясорубки або блендера. Перемішайте фарш із вівсяними пластівцями, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на годину.

У рибний фарш додайте солі та перцю за смаком, змішайте з подрібненим кропом та йогуртом. Якщо фарш виглядає рідким, додайте пару столових ложок борошна.

З готового фаршу сформуйте котлети, розігрійте масло у сковороді і смажте їх на невеликому вогні до золотистого рум'яного кольору. Щоб котлети вийшли соковитими та ніжними, трохи пропарте їх під кришкою.

Готові рибні котлети з хека викладіть на паперові рушники, щоб забрати зайву олію. Перед подачею їх можна збризнути лимонним соком або йогуртом.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привносять світло в життя інших: які знаки Зодіаку вважають найбільш позитивними

Представники яких зодіакальних сузір'їв прагнуть завжди бачити у всьому позитив, робити світ кращим і допомагати порадами  

Як підживити рослини черствим хлібом: натуральне добриво для поливу

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво для рослин із залишків чорного хліба, що містить багато поживних речовин

Як смачно приготувати молоду картоплю: небанальний рецепт сезонної страви

Як у домашніх умовах приготувати молоду картоплю на сковороді із вершковим маслом, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї