Напередодні Масляної господині починають запасатися рецептами млинців, щоб у святковий тиждень побалувати домочадців різними варіантами. Якщо ви вже додали у своє домашнє меню ажурні млинці, тепер пропонуємо придивитися до рецепту, який оцінять усі любителі шоколаду. theLime розповість, як приготувати шоколадні млинці на молоці з шоколадною начинкою.
Шоколадні млинці: рецепт
Інгредієнти: яйця (3 шт.), пшеничне борошно (150 г), кукурудзяний крохмаль (50 г), какао-порошок (1 ст.л.), цукор (30 г), сіль (щіпка), молоко (500 мл) , соняшникова олія (2 ст.л.), вершки 30% (100 г), чорний шоколад 70% (100 г), вершкове масло (25 г).
Приготування:
Борошно просійте і змішайте з крохмалем, какао, цукром і сіллю. Додайте до сухих інгредієнтів яйця і перемішайте. Влийте молоко, олію і перемішайте до однорідності. Помістіть для млинців у холодильник приблизно на півгодини.
Тим часом приготуйте начинку. Вершки налийте у ємність, поставте на плиту і добре прогрійте. Коли вони почнуть кипіти, зніміть із вогню. Додайте шоколад, вершкове масло і добре перемішайте.
Сковороду для млинців розігрійте, влийте трохи тіста та розподіліть по всій поверхні. Випікайте з кожного боку по 1-2 хвилини. Зробіть те саме з іншими млинцями. На кожен млинець помістіть начинку і заверніть конвертиком. Прикрасьте свіжими ягодами, посипте кокосовою стружкою та подавайте до столу.
- Раніше ми розповіли, які страви готують на Масляну, крім млинців.
- Читайте також на theLime, як зробити смачні млинці з гречаного борошна.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.