Лайм

Як приготувати шоколадні млинці на молоці з начинкою: простий рецепт

Зробіть гірку таких млинців, і рідні обов'язково оцінять ваші старання

Напередодні Масляної господині починають запасатися рецептами млинців, щоб у святковий тиждень побалувати домочадців різними варіантами. Якщо ви вже додали у своє домашнє меню ажурні млинці, тепер пропонуємо придивитися до рецепту, який оцінять усі любителі шоколаду. theLime розповість, як приготувати шоколадні млинці на молоці з шоколадною начинкою.

Шоколадні млинці: рецепт

Фото: Pexels

Інгредієнти: яйця (3 шт.), пшеничне борошно (150 г), кукурудзяний крохмаль (50 г), какао-порошок (1 ст.л.), цукор (30 г), сіль (щіпка), молоко (500 мл) , соняшникова олія (2 ст.л.), вершки 30% (100 г), чорний шоколад 70% (100 г), вершкове масло (25 г).

Приготування:

Борошно просійте і змішайте з крохмалем, какао, цукром і сіллю. Додайте до сухих інгредієнтів яйця і перемішайте. Влийте молоко, олію і перемішайте до однорідності. Помістіть для млинців у холодильник приблизно на півгодини.

Тим часом приготуйте начинку. Вершки налийте у ємність, поставте на плиту і добре прогрійте. Коли вони почнуть кипіти, зніміть із вогню. Додайте шоколад, вершкове масло і добре перемішайте.

Сковороду для млинців розігрійте, влийте трохи тіста та розподіліть по всій поверхні. Випікайте з кожного боку по 1-2 хвилини. Зробіть те саме з іншими млинцями. На кожен млинець помістіть начинку і заверніть конвертиком. Прикрасьте свіжими ягодами, посипте кокосовою стружкою та подавайте до столу.

Фото: Pexels

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво