Після того, як РФ 24 лютого розпочала масовані обстріли українських територій, багато людей намагаються зайвий раз не виходити з дому. Деякі з них почали пекти хліб із тих продуктів, які ще продаються або залишилися в запасах, інші намагаються виростити дріжджі для хліба. theLime вирішив поділитися з вами швидким рецептом закуски, приготування якої не займе багато часу.
Інгредієнти: хліб або хлібці, або печиво (6 скибочок), яйце (1 шт.), цибуля (1-2 шт.), борошно (1 ч. л.), сир (якщо ні, можна не додавати), сіль, рослинна олія.
Приготування:
Беремо хліб – найкраще підійде батон – ріжемо його на шматочки. Якщо немає хліба, можна взяти хлібці чи печиво.
Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо під проточною водою і нарізаємо досить дрібно.
У невелику миску або глибоку тарілку розбиваємо яйце, додаємо сіль та збиваємо вилкою. Додаємо туди цибулю, ретельно перемішуємо, потім – трохи борошна та потертий на тертці сир, якщо є.
Розігріваємо сковороду з олією. На кожну скибочку хліба викладаємо яєчно-цибульну суміш і відправляємо на сковороду начинкою вниз. Чекаємо 2-3 хвилини та перевертаємо на інший бік. Потім знімаємо з вогню та подаємо до столу.
- Раніше ми розповіли, чим годувати новонароджену дитину, якщо пропало грудне молоко.
- Читайте також на theLime, як зробити хлібні коржики на розсолі.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.