Лайм

Як приготувати лаваш на сковороді: простий рецепт з начинкою

Ситна закуска не займе багато часу

В умовах війни України проти російських окупантів кількість продуктів у магазинах скоротилася, але є перевірені страви, які не потребують складних інгредієнтів та готуються швидко. Серед них – оладки у стилі піци та лаваш на сковороді з начинкою з ковбаси та сиру.

Для приготування лаваша на сковороді вам знадобиться тепла вода (250 мл), пшеничне борошно (400 г) та сіль (½ чайних ложки).

У теплій воді розчиніть сіль, додайте борошно і замісіть тісто. Тісто розкотіть у ковбаску, наріжте на невеликі шматочки і кожен із них тонко розкотіть у коржики.

Лаваш викладіть на суху сковороду і підрум'янте з обох боків. Щоб він не затвердів, змочіть краї водою і накрийте рушником.

Фото: Getty Images

Інгредієнти для начинки: ковбаса (200 г), сир твердий (120 г), томатний соус (2 ст.л.), майонез (2 ст.л), яйце (2 шт.), сіль та олія для смаження.

Наріжте ковбасу на дрібні кубики, натріть сир, з'єднайте в мисці, додайте томатний соус і майонез, добре перемішайте.

На край лаваша викладіть начинку, поверніть плоским рулетиком. Рулетик наріжте на шматочки і вмочіть у кляр зі збитих яєць із сіллю.

Розігріту сковороду змастіть олією, викладіть рулетики з лаваша з начинкою і підсмажте до золотистого кольору. Така закуска буде смачною і теплою, і холодною.

Новини партнерів

Читайте також

Перший вихід у світ: Лілія Ребрик з'явилася на заході з тримісячною донечкою

Популярна телеведуча Лілія Ребрик поділилася у мережі фото з 3-місячною дочкою Аделіною на сімейному форумі з благодійною місією

Готуємо соковиту лазанью з домашнього тіста: покроковий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну лазанью з соусами Бешамель та Болоньєзе, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Бачив лише на фото: Слава Дьомін розповів про відсутність батька у своєму житті

Український інтерв'юер та ведучий Слава Дьомін поділився старим фото, на якому зображено його батька, якого він ніколи не бачив наживо