Лайм

Як приготувати оладки у стилі піца: простий рецепт на сковороді

Якщо немає можливості зробити улюблену страву

Україна продовжує протистояти російським окупантам уже 13-й день. Деякі господині вже навчилися пекти хліб із різних інгредієнтів, інші намагаються замінити його іншою випічкою. theLime ділиться з вами рецептом оладок з начинкою, які можна приготувати в умовах війни замість традиційної піци.

Інгредієнти: кефір (350 мл), сметана (2 ст. л.), борошно (260-280 г), яйця (2 шт.), шинка або ковбаса (100 г), твердий сир (80 г), сода (0 5 ч. л.), зелень, сіль.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування оладок у стилі піци знадобляться всі продукти, що залишилися у холодильнику. Це може бути шматочок ковбаси чи шинки, твердий сир, оливки чи маслини, помідор та зелень, якщо є. Сир тремо на терці, а решту інгредієнтів подрібнюємо ножем.

Викладаємо всі нарізані інгредієнти в глибоку миску, розбиваємо туди яйця. Додаємо кефір, сметану і соду. Перемішуємо ложкою чи дерев'яною лопаткою.

Потім просіюємо через сито борошно і поступово додаємо його до решти інгредієнтів. Залишаємо приблизно на 10 хвилин при кімнатній температурі.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Викладаємо ложкою тісто, формуючи оладки. Обсмажуємо спочатку на одній стороні до рум'яної скоринки, потім на другій. Знімаємо зі сковороди та викладаємо на блюдо, вистелене паперовими рушниками, щоб увібрався зайвий жир.

Подаємо до столу гарячими та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Щастя, коли такі люди поряд: топ-5 найкращих друзів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали, хто зі знаків Зодіаку - найкращі друзі. Це Скорпіон, Телець, Діва, Лев і Риби

Екологічний засіб від шкідників на огірках: вже за 48 годин можна буде вживати в їжу

Чим можна знищити шкідники на огірках - розповідаємо про екологічний біопрепарат проти попелиці, павутинного кліща і трипсів

Сезон побачень, романтики і блиску: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на липень

Астрологи дали гороскоп на липень 2024 для всіх знаків Зодіаку - дізнайтеся, що вас чекає