Лайм

Як зробити гостру гірчицю в домашніх умовах: рецепт на розсолі

Такий соус додасть пікантності стравам

У багатьох населених пунктах через військові дії продовжуються перебої з поставками товарів у магазини, тому господині намагаються виходити з цієї ситуації – наприклад, печуть різні варіанти хліба та коржиків, а також роблять домашній майонез. theLime ділиться з вами рецептом гірчиці, яку легко приготувати під час війни, щоб урізноманітнити страви.

Інгредієнти: огірковий розсіл (300 мл), порошок гірчиці (100 г), рослинна олія (1 ст. л.), цукор (1 ч. л.), сіль (1 ч. л.).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Для приготування гірчиці можна взяти будь-який розсіл – огірковий, помідорний чи капустяний.

Огірковий розсіл відціджуємо та переливаємо в каструлю. Потім трохи підігріваємо його, щоб він став кімнатної температури або трохи теплішим.

Всипаємо в розсіл гірчичний порошок і ретельно перемішуємо. Потім додаємо рослинну олію та перемішуємо ще раз. Якщо потрібно, додаємо трохи цукру та солі за смаком.

Перекладаємо гірчицю в баночку, накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися в теплому місці мінімум на 2-3 години, можна і всю ніч (8-9 годин).

Потім подає соус до різних страв. Готову гірчицю потрібно зберігати у холодильнику.

Фото: pixabay.com

Новини партнерів

Читайте також

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього

Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрусткими тостами

Як у домашніх умовах приготувати салат зі шпинатом, свіжим огірком та вареними яйцями, який можна подати на тостовому хлібі на сніданок

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець