Після того, як росія 24 лютого розпочала масовані обстріли українських територій, багато людей у гарячих точках намагаються зайвий раз не виходити з дому та готують із того, що є під рукою. І якщо ви вже робили форшмак з оселедця та рибної консерви, цього разу урізноманітніть своє меню новою закускою. theLime підібрав для вас простий рецепт бубликів із фаршем.
Інгредієнти: бублики (33-35 шт.), свинина, яловичина або філе курки (200-300 г), цибуля (0,5 шт.), часник (1 зубчик), петрушка (10 г), гірчиця чи майонез (2 ст. л.), сир (50 г), молоко (200 мл), рослинна олія (2 ст. л.).
Приготування:
М'ясо – можна взяти будь-яке на ваш смак – промиваємо під проточною водою, ріжемо на невеликі шматочки. Цибулю та часник очищаємо від лушпиння, промиваємо і нарізаємо довільним чином. Складаємо всі підготовлені інгредієнти у чашу блендера та перебиваємо до однорідної консистенції. Якщо немає блендера, можна пропустити їх через м'ясорубку або дуже дрібно нарізати ножем. Якщо є, промиваємо зелень петрушки та подрібнюємо разом із м'ясом. Також у фарш можна додати 1 яйце. Солимо і перчимо його до смаку.
Наливаємо в глибоку миску молоко і викладаємо туди ж бублики. Тримаємо їх 5 хвилин. Сир нарізаємо тонкими скибочками.
У сковороду наливаємо трохи олії. Викладаємо на неї бублики в один шар, потім у центр кожного з них – трохи підготовленого фаршу. Зверху змащуємо гірчицею та майонезом (або чимось одним), а також викладаємо по скибочці сиру. Накриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні приблизно 20 хвилин.
Подаємо закуску до столу та насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як зробити смачні чебуреки на воді.
- Читайте також на theLime, як приготувати швидку закуску з того, що є під рукою.