RU  UA

Lifestyle

Як приготувати швидкі рогалики з листкового тіста: простий рецепт

Зробіть їх із шоколадною начинкою

Солодкі рогалики – смачна випічка, яку можна готувати з доступних інгредієнтів. Раніше ми розповідали, як зробити їх із сирного тіста або з повидлом на вершковому маслі. Тепер настала черга найшвидших і найпростіших рогаликів з магазинного листкового тіста. В якості начинки пропонуємо використати часточки шоколаду, який продається в багатьох українських магазинах навіть в умовах війни.

Інгредієнти: пласт листкового тіста, молочний шоколад (50 г), волоські горіхи (жменя), борошно (1 ст.л), олія (1 ч.л.), цукрова пудра.

Фото: Getty Images

Приготування:

Заморожене дріжджове листкове тісто розморозити протягом 3-4 годин за кімнатної температури. Трохи розкотити качалкою та нарізати товстими прямокутними смужками.

Кожну смужку розрізати навскіс, щоб вийшло два трикутники. На широкий край кожного трикутника покладіть дольку шоколаду, згорніть рулетиком і притисніть, щоб тісто не розгорталося.

Деко застеліть пергаментним папером, змастіть олією і викладіть рогалики з шоколадом. Поставте їх у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин, після чого змастіть топленим шоколадом, посипте товченими горішками та цукровою пудрою.

Фото: Getty Images

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Какой должна быть глубина траншей, в которые высаживают картофель весной, когда проводить окучивание, а также как это правильно делать

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Как в домашних условиях приготовить лазанью с мясным фаршем и соусом бешамель, чтобы разнообразить привычное меню своей семьи

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знака Зодиака, из которых получаются самые лучшие братья и сестры - Рак, Телец, Рыбы, Лев