RU  UA

Lifestyle

Як приготувати солодкі вареники з сиром: простий рецепт та поради

Традиційна страва порадує смаком

В умовах війни вареники з сиром рідко зустрінеш у магазині, але мати їх у морозилці про запас – гарна ідея. Це чудовий варіант як для обіду, так і для смачного та ситного перекусу. Розповідаємо, як правильно готувати смачні вареники із солодким сиром.

Інгредієнти: сир (600 г), яйце (1 шт.), цукор (2 ст. л.), жирна сметана (2 ст. л.), сіль (1 щіпка). Для тіста: пшеничне борошно (3 склянки), яйця (2 шт.), вершкове масло (2 ст. л.), сіль (1 ч. л.).

Фото: alimero.ru

Крок 1: Для початку потрібно ретельно просіяти борошно, додати до нього курячі яйця та сіль, після чого ретельно перемішати.

Крок 2: Поступово вливаємо у майбутнє тісто для вареників половину склянки холодної води. Коли ви замісите тісто, воно вийде крутим.

Крок 3: Для приготування начинки змішайте сир, сметану, щіпку солі та цукор. Добре перемішайте, щоб маса була однорідною.

Крок 4: Присипте робочу поверхню мукою і розкотіть тісто завтовшки приблизно 2 мм. За допомогою склянки виріжте з нього кружечки.

Крок 5: У кожен кружечок покладіть трохи начинки, після чого міцно защипніть краї. Не переборщіть, інакше під час варіння вареники можуть порватися.

Крок 6: Варіть вареники в окропі приблизно 10-15 хвилин. Як тільки вони випливуть, можна подавати страву до столу.

Порада: Щоб вареники не злипалися, можна полити їх невеликою кількістю розтопленого вершкового масла.

Читайте також

Одержимі чистотою і порядком: астрологи назвали головних чистюль Зодіаку

Астрологи назвали четыре знака Зодиака, которые больше всех любят порядок и чистоту в доме - Дева, Весы, Козерог, Скорпион

Ідеальне поєднання: рецепт сирників із солодких сирків з банановою начинкою

Как в домашних условиях приготовить аппетитные сырники без сахара и с бананом внутри, чтобы побаловать себя и своих близких

Коли і як часто треба поливати рослини на городі: поради городникам

Почему опытные дачники советуют поливать растения реже, но большим количеством воды, чем часто, но по немного, а также когда это делать