Лайм

Як варити ситні макарони по-флотськи з фаршем: простий рецепт

Бюджетний варіант обіду чи вечері для всієї родини

Макарони по-флотськи - ситна і невигадлива страва, якою можна урізноманітнити домашнє меню. Для приготування знадобляться найпростіші продукти, які знайдуться на будь-якій кухні. Якщо немає можливості зробити м'ясний фарш у домашніх умовах, то можна купити готовий – так ви навіть прискорите приготування.

Інгредієнти: фарш м'ясний (400 г), макарони (250-300 г), цибуля ріпчаста (150 г), часник (2 зубки), олія рослинна (15 г), масло вершкове (50 г), сіль (1/2 л.), перець чорний мелений (за смаком).

Фото: Pixabay

Приготування:

Макарони вибирайте ті, які вам більше подобаються або ті, які можна купити в магазині (через війну в Україні кількість продуктів на полицях обмежена).

Насамперед приготуйте начинку. Для цього очистіть цибулю і дрібно наріжте. Обсмажте на олії до золотистого кольору, приблизно 5-7 хвилин. Часник пропустіть через прес та додайте до цибулі. Перемішайте та обсмажте ще пару хвилин.

Потім додайте в сковороду фарш, збільшіть вогонь і смажте, постійно помішуючи і розбиваючи грудочки протягом 4-5 хвилин. В кінці додайте 25 г вершкового масла і 1/2 ч.л. солі. Перемішайте, накрийте кришкою та відставте убік.

У киплячій підсоленій воді відваріть макарони або спагетті. Злийте воду і додайте до них 25 г вершкового масла.

З'єднайте м'ясну начинку з макаронними виробами і ретельно перемішайте, щоб фарш обліпив спагетті з усіх боків. Все, макарони по-флотськи готові. Подавайте страву гарячою.

Фото: Pixabay

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні