Лайм

Як варити ситні макарони по-флотськи з фаршем: простий рецепт

Бюджетний варіант обіду чи вечері для всієї родини

Макарони по-флотськи - ситна і невигадлива страва, якою можна урізноманітнити домашнє меню. Для приготування знадобляться найпростіші продукти, які знайдуться на будь-якій кухні. Якщо немає можливості зробити м'ясний фарш у домашніх умовах, то можна купити готовий – так ви навіть прискорите приготування.

Інгредієнти: фарш м'ясний (400 г), макарони (250-300 г), цибуля ріпчаста (150 г), часник (2 зубки), олія рослинна (15 г), масло вершкове (50 г), сіль (1/2 л.), перець чорний мелений (за смаком).

Фото: Pixabay

Приготування:

Макарони вибирайте ті, які вам більше подобаються або ті, які можна купити в магазині (через війну в Україні кількість продуктів на полицях обмежена).

Насамперед приготуйте начинку. Для цього очистіть цибулю і дрібно наріжте. Обсмажте на олії до золотистого кольору, приблизно 5-7 хвилин. Часник пропустіть через прес та додайте до цибулі. Перемішайте та обсмажте ще пару хвилин.

Потім додайте в сковороду фарш, збільшіть вогонь і смажте, постійно помішуючи і розбиваючи грудочки протягом 4-5 хвилин. В кінці додайте 25 г вершкового масла і 1/2 ч.л. солі. Перемішайте, накрийте кришкою та відставте убік.

У киплячій підсоленій воді відваріть макарони або спагетті. Злийте воду і додайте до них 25 г вершкового масла.

З'єднайте м'ясну начинку з макаронними виробами і ретельно перемішайте, щоб фарш обліпив спагетті з усіх боків. Все, макарони по-флотськи готові. Подавайте страву гарячою.

Фото: Pixabay

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії