Лайм

Як приготувати грибний суп з плавленим сиром: простий рецепт

Переконайтеся особисто, наскільки це смачно

Якщо ви полюбляєте плавлений сир, то, скоріше за все, додаєте його і в різні страви. З цим універсальним компонентом можна приготувати ситний гороховий суп, а можна поекспериментувати і зробити суп з плавленим сиром і грибами.

Інгредієнти: картопля - 2-3 шт, морква - 1 шт, цибуля - 1 шт, печериці - 300-400 г, вода - 2 літра, сіль - за смаком, перець чорний мелений - за смаком, зелень - за смаком, плавлений сирок - 1 шт, ячна крупа - 2 ст ложки.

Фото: unsplash.com

Приготування: в першу чергу треба зробити зажарку. Дрібно нарізаємо цибулю та обсмажуємо її на рослинній олії. Цибулю також можна обсмажити на оливковій олії або на вершковому маслі – як більше подобається. До цибулі додаємо натерту на великій тертці моркву, смажимо ще 4-5 хвилин. Тим часом ставимо воду на суп на середній вогонь закипати. Як тільки рідина закипить, додаємо ячну крупу. Даємо крупі покипіти 3-4 хвилини, після чого висипаємо туди нарізану кубиками картоплю. Готуємо картоплю близько 10 хвилин. Як тільки вона приготується, додаємо зажарку та подрібнені гриби – їх бажано нарізати середніми за розміром шматочками.

Фото: unsplash.com

Коли суміш буде майже готова, додаємо в суп плавлений сир. Його попередньо нарізаємо кубиками – так сир швидше розчиниться. Перчимо і солимо за смаком. Грибний суп із плавленим сиром можна подавати із зеленню та грінками. Смачного!

  • Дізнайтесь, як приготувати сирний крем-суп з грінками та зеленню. Знадобиться зовсім небагато часу та зусиль.
  • Приготуйте угорський грибний суп із паприкою. Зробити його зовсім неважко.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні